geaca gore tex noua

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Iujin
veteran
veteran

Re: geaca gore tex noua

Mesaj de Iujin » 07 Feb 2014, 20:10

Cu tot respectul dumnule Nelu Pescar si eu am trimis MP-uri legate de un Lamiglas g1000, am primit raspuns la ele dar nu am mai primit pozele nici acum desii am trimis adresa de mail si am salvat mesajul in care ati confirmat ca o sa primesc ceva poze. Sunt de acord cu ceilalti colegi ai mei care au luat legatura cu Dvs. Incercati si Dvs sa cumparati orice fara macar sa vedeti cum arata produsul, daca sunteti interesat sa vindeti cred ca ar exista posibilitatea in mesaj sa spuneti ca nu dati detalii despre produs decat telefonic. Cred ca din moment ce ati vazut ca eu si ceilalti colegi nu suntem din Bucuresti ca sa venim si sa vedem produsul nu am mai reprezentat interes. Va doresc vanzare buna tuturor produselor care le aveti.
P.S. Nu va obositi ca sa raspundeti, este constatarea mea ceea ce am descris mai sus.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!

Nelu Pescar
veteran
veteran

Mesaj de Nelu Pescar » 07 Feb 2014, 20:42

mult respect tuturor dar pt ca nu le am cu tehnica am lasat ca fimiu sa puna la dispozitia celor interesati mai ales in cazul sculelor de pescuit ma multe poze unii au confirmat primirea lor si am crezut ca a trimis la toti cei interesati dar cred ca a sarit unele persoane si de aceea nu leau primit toti dar sa stiti ca cel putin eu cind am vazut ceva ce ma interesat am sunat imediat sa cer informatii suplimentare si eventual sa rezerv articolul respectiv si am cumparat f multe numai de pe acest site dar fiecare face cum doreste pina la urma TOATE CELE BUNE TUTUROR

florin s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florin s » 07 Feb 2014, 22:21

Sunt unele site-uri in care la forum, sectiunea vanzari, nu se accepta anunturi de vanzare fara poze reale si clare ale produsului vandut. Ar fi foarte bine daca si aici s-ar impune aceasta regula. Scuze, dar aceasta este parerea mea.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 08 Feb 2014, 01:09

Nelu Pescar scrie: toti dar sa stiti ca cel putin eu cind am vazut ceva ce ma interesat am sunat imediat sa cer informatii suplimentare si eventual sa rezerv articolul respectiv si am cumparat f multe numai de pe acest site dar fiecare face cum doreste pina la urma TOATE CELE BUNE TUTUROR
Pentru un asa bun negustor cum va considerati....aveti foarte multe lacune privind ocupatia asta.....eu am cumparat foarte multe produse , nu pentru ca aveam nevoie, ci doar pentru simplu fapt ca mi-a placut cum arata la prima vedere iar pretul a fost unul atractiv, in fapt asta este baza negustoriei....reclama...cat mai multe poze (o poza = o mie de cuvinte, inca un lucru pe care nu il cunoasteti), o descriere cat mai detaliata (pentru a scoate in evidenta multiplele calitati ale produsului pe care il vindeti), in plus un link catre acelasi produs vandut in alta parte pentru a evidentia ocazia de a cumpara la un pret asa de mic......
Lectia aceasta de negustorie o puteti considera un cadou de la mine pentru dumneavoastra.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 11 Feb 2014, 21:37

dai din casa crysst ,nu prea e bine.....
TOT RESPECTUL !!!

viorel.
veteran
veteran

Mesaj de viorel. » 12 Feb 2014, 08:51

eu m-am intanlit cu dansul cu un telefon dat inainte !
Am probat produsul, nu-mi placea cu imi vine la maneci
jacheta este noua, calitate super
pun o poza aici, cred ca este exact modelul acesta. sper sa nu ma insel
Imagine
pescar particular

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 12 Feb 2014, 13:22

In poza este un model Milet ,nu am putut mari poza si nu-mi dau seama exact.Oricum nu este emblema Mountain Hardwear si nici modelul nu este in gama lor.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 12 Feb 2014, 15:27

Viorel,

Noi ,,reclamam'' modul de vanzare si mai mult de atat ignoranta care ni s-a aratat.
Asa cum zicea un coleg anterior,daca eram din Bucuresti nu era nicio problema...pierdeam 30 -60 minute,vedeam produsul si gata,dar vezi...fiecare dintre noi s-a plans de pasivitate,fie am cerut poze in repetate randuri si nu s-a trimis,fie alte lucruri.
Pana la urma fiecare face ce vrea,dar eu chiar am fost interesat de produs si am luat de la altcineva tot din Bucuresti care s-a ,,obosit'' sa imi trimita poze.
Eu unul cand pun ceva la vanzare nici nu ma prea chiunuiesc fara sa fac poze si de obicei mi le pune un amic,ca am uitat cum se pun,mi-a aratat o data,dar nu m-am chiuit sa retin.

In fine asta e ,dar parca totusi o conduita mai amicala si la obiect nu ar strica,in rest...toate cele bune tuturor.
Conteaza mult cum esti tratat ;)
Sanatate!
Fir intins!

Nelu Pescar
veteran
veteran

Mesaj de Nelu Pescar » 12 Feb 2014, 19:05

da ca si culoare si model este asemanatoare mersi viorele cine vrea sa o vada o poate proba si se poate comvinge de seriozitatea mea astept tel d-voastra mult respect

speedy
veteran
veteran

Mesaj de speedy » 12 Feb 2014, 20:37

viorel. scrie:eu m-am intanlit cu dansul cu un telefon dat inainte !
Am probat produsul, nu-mi placea cu imi vine la maneci
jacheta este noua, calitate super
pun o poza aici, cred ca este exact modelul acesta. sper sa nu ma insel
Imagine
asta este o geaca arcteryx , asta sare de 400 $ si este topul gecilor de goretex alaturi de norrona .

Scrie răspuns