geaca gore tex noua

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

crysst
veteran
veteran

Re: geaca gore tex noua

Mesaj de crysst » 30 Ian 2014, 00:45

Nelu Pescar scrie:ceva asemanator
Recunoaste ca tu nu vrei sa vinzi geaca.....daca vroiai imi trimiteai acum o luna cand am cerut ceva poze sau un link cu modelu, sau puneai acum ceva poze sau un link cu modelu......chiar crezi ca va da cineva 500 ron pe niste cuvinte? Tu asta vrei sa faci ....sa vinzi niste cuvinte.

P.S. nu ma mai intereseaza geaca...succes la vanzare.....nu se va intampla curand.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 01 Feb 2014, 12:31

Am cerut si eu niste poze cu un avid,a cerut si Draqdevil si ...degeaba...nici cand am cerut amandoi inca o data nu ne-a trimis...pana la urma am cumparat de la altcineva,poate e prea ocupat sau nu vrea sa vanda.
Fir intins!

Nelu Pescar
veteran
veteran

Mesaj de Nelu Pescar » 01 Feb 2014, 18:12

am invatat sa selectez persoanele cu adevarat interesate de ceva restul sunt doar "intrebatori" de meserie

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 01 Feb 2014, 19:17

Modul tau de selectie e prost,daca te referi la mine.
Iti spun asta pentru ca am cumparat foarte multe de pe acest forum,de vandut mai putine, dar se strang cateva,insa am respectat pe toata lumea,indiferent ca l-a interesat produsul cu adevarat sau nu.Si daca nu crezi iti pot da cateva nume ca sa te lamuresti.
Esti prea plin de tine...asa vorbeste lumea in targ ;)
Putin mai mult respect nu ar strica,spor la vanzare!
Fir intins!

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 01 Feb 2014, 19:29

Domnu, Nelu, sa aveti multa bafta la vanzare(aveti nevoie!) daca asta e modul in care va prezentati si descrieti produsele!Preturile produselor sunt f. bune ,dar restul lasa de dorit!

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 02 Feb 2014, 22:41

eu am o problema cu gor-tex -ul , cam toate produsele mele de imbracaminte si incaltaminte sunt cu gore tex....am sapca, caciula, costume, geci, vre-o 7 perechi de bocanci, parazapezi, manusi vre-o 6 perechi...toate cu goretex....cand am postat, chiar vroiam o geaca cu goretex, geaca pe care mi-am cumparat-o, drept urmare domnule pescar Nelu, dati-mi voie sa va spun ca habar nu aveti sa judecati adevaratii cumparatori fata de intrebatori.....

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 02 Feb 2014, 22:52

Eu cerusem poze intrucat batul era un custom facut de un anume Valentin,de care eu sincer nu am auzit si nu stiu cum lucreaza.
Dat fiind acest fapt am cerut mai multe detalii printre care si poze,apoi daca am vazut ca nu am primit am cumparat unul de serie,ca batul imi trebuie ocazional.
Deci eram foarte interesat,de la momentul la care am intrebat de bat si pana l-am luat a trecut ceva timp pentru ca nu se gaseau.
Deci era un foarte mare interes!
Fir intins!

Nelu Pescar
veteran
veteran

Mesaj de Nelu Pescar » 07 Feb 2014, 18:46

in continuare cred cu tarie ca cel care este interesat de ceva nu lasa doar un simplu mesaj ci pune mina pe telefon si chiar am perfecta dreptate

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 07 Feb 2014, 19:09

Nelu Pescar scrie:in continuare cred cu tarie ca cel care este interesat de ceva nu lasa doar un simplu mesaj ci pune mina pe telefon si chiar am perfecta dreptate

Culmea stii care este.....ca nu ai lasat nici macar un nr de telefon, cel putin nu de la inceput, probabil ca si pe tine te-a luat prin surprindere faptul ca s-a interesat cineva de geaca pe care aparent nu doreai sa o vinzi......cat despre dreptate......ok ....ai, clienti nu prea ai.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 07 Feb 2014, 19:32

Acum chiar intinzi coarda sa o rupi...
Ti-am dat mai multe mp-uri si ti-am solicitat amanunte si poze sa vad ce lucreaza baiatul ala...ce puteai sa imi spui prin telefon daca te sunam? Imi spuneai ca lucreaza frumos si bine si eu te credeam?
Hai sa fim seriosi si recunoaste ca ai gresit in acel caz...nu incercam sa vindem castraveti gradinarului ca nu tine,cel putin nu in acest caz.

Bafta la vanzare...prin telefon!
Fir intins!

Scrie răspuns