Malamut de Alaska

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Malamut de Alaska

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 04 Iun 2011, 22:02

Se vinde AKY,un mascul superb in varsta de aproape un an pe care l-am adus din Suedia in toamna anului trecut!
Seamana cu un husky dar acestia sunt cu mult mai frumosi ,mai solizi,mai rari si bineanteles mai scumpi! :)
Motivul vanzarii:intentionez sa parasesc tara imediat ce mi se iveste ceva serios si parintii nu pot avea grija de toti(4caini!!! :wink: )mai ales ca acesta e bibelou si foarte bland,fapt ce nu este tocmai in avantajul lui...voi lasa pentru paza curtii doi lupi.Este pacat sa ramana atarnat in lant!
Cine ar fi interesat astept intrebari si oferte!

https://picasaweb.google.com/117837876596704665760/AKY#

P.S.Accept si schimburi cu scule de spin(eventual fly :roll: )!

jackspinner
veteran
veteran

re

Mesaj de jackspinner » 04 Iun 2011, 22:05

Superb .

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Iun 2011, 19:18

imi cer scuze pentru interventie in acest topic.
cainele este un exemplar superb, dar conditiile in care este tinut sunt total impropii unui asemenea animal.
cainele ala are nevoie de dragoste, afectiune, atasament si libertate.
este pacat de el, fa cat mai repede ceva pentru el.

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 07 Iun 2011, 08:41

frumos caine da un mp cam ce ai vrea pe el

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 07 Iun 2011, 15:15

Poate faci o scanare dupa Pedigree-ul cainelui si o postezi ... ma intereseaza din ce linii provine. Ca e adus din Suedia nu-mi spune mai nimic.
S'altare și bunăstare !

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 08 Iun 2011, 14:59

Imi cer mii de scuze ca nu am raspuns mai prompt...probabil am debifat din greseala casuta cu anuntare daca apare un raspuns,deoarce nu am primit nici o notificare :(
Acum pe rand:
-jackspinner(intradevar este superb,tocmai de aceea incerc,acum cat este tanar,sa ii gasesc un camin unde sa i se ofere afectiunea ce o merita!)

adiwolfIti multumesc ptr.interventie si te aprob cand spui ca are nevoie de mai mult:in privinta primelor 3 factori,,dragoste, afectiune, atasament '',primeste din partea familiei pe cat de mult posibil si mai ales din partea mea cu conditia sa nu ma loveasca in joaca sau sa infasoare zgarda la piciorul meu aflat in recuperare dupa cateva luni de gips deoarece l-ar fractura inapoi imediat! :roll: In privinta libertatii toti au fost lasati liberi pana in luna martie cand am inlocuit cultura din gradina cu un solar(daca AKI ar fi liber doua minute in solar as putea sa imi iau adio de la investitia de peste 2000e :D )Momentan sta intr-o cusca improvizata de sotie,dat fiind faptul ca ceilalti rai stau in 2 tarcuri amenajate ptr ei.Aveti toata stima mea ptr grija ce le-o purtati cainilor,dar in situatia mea actuala atata afectiune imi permit sa-i ofer!

-mircioneolt 5milioane

-taicanoe Cainele nu are absolut nici un fel de act(de aici si pretul derizoriu cerut)Actele i-au ramas la dosarul de partaj in Suedia :D L-am adus impreuna cu o,,prietena'' ce fusese maritata acolo si primise cainele in vara drept cadou!Suedezul nu a vrut sa acorde divortul pana in ianuarie anul asta insistand ca isi vrea inapoi cainele mai mult decat pierderea uneia dintre case si un sac de bani,dracu l-a pus sa isi ia romanca la usa :D

Acum trebuie sa ies ca striga fata in curte deoarece in fiecare zi Aky merge cu mine si sotia la plaja!(cu conditia ca ea il duce sa nu ma darame pe mine!)

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 08 Iun 2011, 15:43

Foarte frumos catelul, daca nu as avea deja doi l-as lua fara sa stau pe ganduri.
Sper sa ii gasesti un stapan care sa-l merite.

sad3
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de sad3 » 08 Iun 2011, 17:35

Un catel foarte frumos.
Sper sa ai noroc de stapani buni cand il vinzi.

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 08 Iun 2011, 21:06

Va multumesc frumos la amandoi!Stima!

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 09 Iun 2011, 22:36

Pentru colegii ce m-au rugat sa fac poze suplimentare am pus pe cele facute astazi in galerie!

Scrie răspuns