Imi cer mii de scuze ca nu am raspuns mai prompt...probabil am debifat din greseala casuta cu anuntare daca apare un raspuns,deoarce nu am primit nici o notificare
Acum pe rand:
-
jackspinner(intradevar este superb,tocmai de aceea incerc,acum cat este tanar,sa ii gasesc un camin unde sa i se ofere afectiunea ce o merita!)
adiwolfIti multumesc ptr.interventie si te aprob cand spui ca are nevoie de mai mult:in privinta primelor 3 factori,,dragoste, afectiune, atasament '',primeste din partea familiei pe cat de mult posibil si mai ales din partea mea cu conditia sa nu ma loveasca in joaca sau sa infasoare zgarda la piciorul meu aflat in recuperare dupa cateva luni de gips deoarece l-ar fractura inapoi imediat!

In privinta libertatii toti au fost lasati liberi pana in luna martie cand am inlocuit cultura din gradina cu un solar(daca AKI ar fi liber doua minute in solar as putea sa imi iau adio de la investitia de peste 2000e

)Momentan sta intr-o cusca improvizata de sotie,dat fiind faptul ca ceilalti rai stau in 2 tarcuri amenajate ptr ei.Aveti toata stima mea ptr grija ce le-o purtati cainilor,dar in situatia mea actuala atata afectiune imi permit sa-i ofer!
-
mircioneolt 5milioane
-
taicanoe Cainele nu are absolut nici un fel de act(de aici si pretul derizoriu cerut)Actele i-au ramas la dosarul de partaj in Suedia

L-am adus impreuna cu o,,prietena'' ce fusese maritata acolo si primise cainele in vara drept cadou!Suedezul nu a vrut sa acorde divortul pana in ianuarie anul asta insistand ca isi vrea inapoi cainele mai mult decat pierderea uneia dintre case si un sac de bani,dracu l-a pus sa isi ia romanca la usa
Acum trebuie sa ies ca striga fata in curte deoarece in fiecare zi Aky merge cu mine si sotia la plaja!(cu conditia ca ea il duce sa nu ma darame pe mine!)