Malamut de Alaska

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 02 Iul 2011, 17:21

Actualizare :arrow:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 02 Iul 2011, 17:54

Nu te supara, dar daca e de rasa pura, am impresia ca e mai degraba Husky Siberian, malamutii au ochi caprui, nu albastri. Am trait langa un malamut de cand a fost pui, pana acum doua luni cand a murit de batranete. Daca totusi e malamut, are vre-un bunic husky. Malamutii sunt super caini, linistiti, atasati de stapan si daca il scoti zilnic la alergat poate locui si la bloc. Lumea lui e iarna, cand da de zapada se bucura si se joaca prin nameti, parca isi aduce aminte de originile strabunicilor.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 02 Iul 2011, 18:30

nu e cu nici o suparare colegu' :) nu esti primul care imi face observatie cu privire la ochi,intradevar ochii nu ii sunt caracteristici,fata care l-a primit cadou a tinut expre ca acesta sa aiba obligatoriu ochi albastri dar constructie masiva de malamut!Nu are voie sa fie inscris la concursuri nu din pricina ochilor ci ptr. ca a fost nascut prin inseminare artificiala!la pretul acesta derizoriu il dau ca si bibelou de gradina in loc de ,,pitici'' :D Stima

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 02 Iul 2011, 19:02

Daca a fost pe comanda, e Ok. Adevarul e ca ne luam cainii sa ne bucuram de ei si de dragostea lor, nu pentru a participa la concursuri.Eu am un labrador si suntem toata familia topiti dupa el. Cine va lua malamutul va fi sigur incantat de compania lui.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 11 Iul 2011, 15:50

450 ron

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 11 Iul 2011, 20:28

cainele este absolut superb. din latimea umerilor si a pometilor se vede destul de clar ca nu e vorba de husky. nici macar unul supradimensionat. din pacate eu am avut o experienta destul de nefericita cu un caine nordic, la temperaturile de 40 de grade care se inregistreaza destul de frecvent pe aci, astfel incat nu ma lasa inima sa imi iau altul sa il vad cum cade din picioare de caldura. pentru cei care locuiesc la munte ar fi intr-adevar un catel deosebit. iar partea cu blandetea se poate rezolva prin dresaj, cainele e inca mic. nu il cunosc pe cosmin, dar pretul de aproximativ 100 de euro este mai mult decat rezonabil pentru ceea ce este un caine de familie desavarsit.
P.S. atentie doar la condrodisplazie, desi pana la varsta aceasta boala ar fi dat semne de manifestare. de asemenea, trebuie luat in calcul faptul ca este un caine care necesita multa miscare. adica cel putin 2 ore pe zi si nu ma refer la plimbat. ideal ar fi un carucior mic, in care sa puneti ceva greutati pe care sa le traga. constitutia sa masiva vine de la faptul ca este un caine utilitar inainte de toate.
P.P.S. este la fel de bland si rabdator cu copiii ca un labrador.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 11 Iul 2011, 20:55

ce mananca ? uscata sau de casa ?
mersi :bere:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 11 Iul 2011, 22:54

grizzly-iti multumesc foarte frumos pentru opiniile impartasite!cu aceasta ocazie mai aflu si eu cate ceva in avantajul catelelului :D
ce reprezinta condrodisplazie?(o sa dau search in Google :? )el este extrem de bland,iar in privinta trasului cred ca ar fi in stare sa mute si masina,poate fac rost de un carucior de butelii sa inlocuiesc A6-le! :D Glumesc.Stima

Nemernic-mananca garantat ,,absolut orice''facem proba cu placere cu mamaliga sau corcodusi :D ,serios acum:orice mancare la indemana ,paine etc
Eu personal am aranjament la abator si aduc cca. 7/8 saci mari de oase doldora cu rest de carne,organe,etc pe care le pastrez intr-o combina frigorifica de 2.5m special ptr. ei.dupa care dezghet si le dau crude.Toate cele bune!

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 15 Sep 2011, 10:57

350 RON!!!

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 24 Sep 2011, 20:30

imi cer scuze ca nu ti-am raspuns, dar nu prea intru in sectiunea aceasta. condrodisplazia este oarecum similara displaziei de sold care se poate intalni la cainii de talie mare. inseamna dezvoltarea insuficienta a cartilagiilor coxo-femurale fata de schelet, practic un defect de formare a articulatiei. chestia asta poate avea mai multe cauze si se intalneste aproape exclusiv in faza de crestere a animalului, de aceea cred ca ai scapat de problema aceasta (ai fi vazut deja schiopaturi sau salturi aiurea).
catelul este absolut superb si il vinzi la un pret derizoriu, daca nu ar fi atat de cald aci vara, l-as lua imediat. spor la vanzare, sper ca ala mic sa gaseasca un stapan meritoriu.

Scrie răspuns