Intamplator Ford Ranger si Mazda B2500/BT50 sunt fix aceeasi masina.crysst scrie:Pai ce sa zic.....diferenta este de material 100%...asemanarea este de forma (care forma este una clasica.....) e ca si cand ai zice ca Ford Ranger e acelasi lucru cu Mazda b2500....ca arata cam la fel.adrian25 scrie: care e dif intre lama "africa "si asta? https://www.brisa.fi/portal/index.php?o ... ucts_id=10
Colectie cutite custom
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Daca intamplator Mazda e copiata dupa ranger....asta in nici un caz nu inseamna ca sunt aceiasi masina..."cunoscatorule"parintele scrie:Intamplator Ford Ranger si Mazda B2500/BT50 sunt fix aceeasi masina.crysst scrie:Pai ce sa zic.....diferenta este de material 100%...asemanarea este de forma (care forma este una clasica.....) e ca si cand ai zice ca Ford Ranger e acelasi lucru cu Mazda b2500....ca arata cam la fel.adrian25 scrie: care e dif intre lama "africa "si asta? https://www.brisa.fi/portal/index.php?o ... ucts_id=10
Suntem OFF oricum....imi cer scuze.
nu? ia sa le iei un pic la polier si la pasla sa vezi cum iti faci freza in ele.adrian25 scrie:sunt partial hand made, lamele sunt cumparate, cel mai probabil lame lauri pt, si apoi adaugat manerul, nu vedeti ca lamele sunt "perfecte" dpdv al suprafetei? ori batut la ciocan sau la presa, nu prea ies asa, spor
in primul rand ca nu pricep de ce esti asa agitat...canicula a trecut , revino-ti.crysst scrie:Daca intamplator Mazda e copiata dupa ranger....asta in nici un caz nu inseamna ca sunt aceiasi masina..."cunoscatorule"parintele scrie:Intamplator Ford Ranger si Mazda B2500/BT50 sunt fix aceeasi masina.crysst scrie: Pai ce sa zic.....diferenta este de material 100%...asemanarea este de forma (care forma este una clasica.....) e ca si cand ai zice ca Ford Ranger e acelasi lucru cu Mazda b2500....ca arata cam la fel.
Suntem OFF oricum....imi cer scuze.
In al doilea rand chiar sunt aceeasi masina, diferentele sunt minore.
In al treilea rand am lucrul despre care vorbesc si cred ca in calitate de posesor am avut suficiente prilejuri sa constat, cautand piese sau discutand cu mecanicii, ca diferentele sunt nesemnifiative.
Mirarea nu e ca seamana pe dinafara, mirarea e de ce dracu s-au mai obosit sa scrie alteva pe ele...
Deci nu-s cunoscator deloc, am si nu tin neaparat sa te conving pe tine de ceva. Tu crezi in continuare ce vrei.
Buna seara,
Va rog mult sa va rezumati la subiect daca nu va este cu suparare!
Inca o data din acest "targ" nimeni nu iese pacalit - nu am pacalit si nu voi pacali pe nimeni niciodata de aceea nu percep avans si ofer intotdeauna garantie nelimitata ptr orice defect de fabricatie!
Asta a fost un fel de finish
Daca cineva este interesat puteti popula topicul oricat iar daca nu haideti sa il lasam curat.
Oricum va multumesc tuturor ptr pareri pro sau contra nu conteaza si sper sa ne intalnim ca amici in orice imprejurare!
Numai bine!
Va rog mult sa va rezumati la subiect daca nu va este cu suparare!
Inca o data din acest "targ" nimeni nu iese pacalit - nu am pacalit si nu voi pacali pe nimeni niciodata de aceea nu percep avans si ofer intotdeauna garantie nelimitata ptr orice defect de fabricatie!
Asta a fost un fel de finish

Daca cineva este interesat puteti popula topicul oricat iar daca nu haideti sa il lasam curat.
Oricum va multumesc tuturor ptr pareri pro sau contra nu conteaza si sper sa ne intalnim ca amici in orice imprejurare!
Numai bine!