Colectie cutite custom
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Colectie cutite custom
Colectie cutite custom dedicata continentelor Terrei cu detalii specifice.
Primul din aceasta colectie "AFRICA" - este un cutit cu o lama din otel carbon, cu un tais scandi cu o lungime de 9.5 cm si o duritate de 59 HRC. Manerul este reprezentativ continentului fiind fabricat din lemn exotic (garapa) si fibra de cocos pentru bolster si capat. Cutitul vine insotit de o teaca de piele pe masura care va fi prezentata ulterior viitorului posesor.
Pentru foto si detalii va rog accesati http://custom-knives.blogspot.com/p/magazinshop.html
Pretul 120 RON negociabil.
Fiecare cutit din aceasta colectie va fi unic fiind creat intr-un singur exemplar.
P.S: Urmatorul din colectie va fi "AMERICA".
Primul din aceasta colectie "AFRICA" - este un cutit cu o lama din otel carbon, cu un tais scandi cu o lungime de 9.5 cm si o duritate de 59 HRC. Manerul este reprezentativ continentului fiind fabricat din lemn exotic (garapa) si fibra de cocos pentru bolster si capat. Cutitul vine insotit de o teaca de piele pe masura care va fi prezentata ulterior viitorului posesor.
Pentru foto si detalii va rog accesati http://custom-knives.blogspot.com/p/magazinshop.html
Fiecare cutit din aceasta colectie va fi unic fiind creat intr-un singur exemplar.
-
- veteran
Re: Colectie cutite custom
M-ar interesa toata colectia ,cum ajung in poseseia ei si un pret de cost va rog.viezure scrie:Colectie cutite custom dedicata continentelor Terrei cu detalii specifice.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Buna ziua si va multumesc pentru interesul acordat acestui anunt,
Domnul VALISTRATI - v-am trimis un PM (mesaj privat) si va rog sa ma contactati pe acea adresa de email/messenger de indata ce doriti/aveti ocazia; daca nu ati primit PM va rog sa ma anuntati.
Domnul TONI F - desigur ca va pot face un maner - v-am trimis PM cu pretul si la fel va rog sa ma contactati pe adresa de email ce v-am mentionat-o in PM.
Numai bine va doresc!
Domnul VALISTRATI - v-am trimis un PM (mesaj privat) si va rog sa ma contactati pe acea adresa de email/messenger de indata ce doriti/aveti ocazia; daca nu ati primit PM va rog sa ma anuntati.
Domnul TONI F - desigur ca va pot face un maner - v-am trimis PM cu pretul si la fel va rog sa ma contactati pe adresa de email ce v-am mentionat-o in PM.
Numai bine va doresc!
- costica_fishing
- veteran
Domnule Viezure!
Si mie imi plac obiectele prezentate pe situl dvs. In plus, am eu o dambla personala cu bricegele si cutitele ......
Cu alte cuvinte, si eu mi-as lua un cutit din asta ...unicat. Adica as fi al treilea care vrea cutitul asta ....unu singur, superunicat. Uite, eu dau 130 lei grei.
Problema este ca nu prea se leaga ceva in capul meu: faceti un site ca sa vindeti 1 (un cutit)? Sau ma rog, vreo 6-7 cate continente or fi....
si de ce atata lipsa de transparenta. la Contact:
Email Address: SCANDIKNIVES@YAHOO.COM Phone:available soon
eu inteleg ca vreti sa lansati o linie de produse. de ce atat ..discretie atunci?
Cu respect,
costica_fishing
Si mie imi plac obiectele prezentate pe situl dvs. In plus, am eu o dambla personala cu bricegele si cutitele ......
Cu alte cuvinte, si eu mi-as lua un cutit din asta ...unicat. Adica as fi al treilea care vrea cutitul asta ....unu singur, superunicat. Uite, eu dau 130 lei grei.

Problema este ca nu prea se leaga ceva in capul meu: faceti un site ca sa vindeti 1 (un cutit)? Sau ma rog, vreo 6-7 cate continente or fi....
si de ce atata lipsa de transparenta. la Contact:
Email Address: SCANDIKNIVES@YAHOO.COM Phone:available soon
eu inteleg ca vreti sa lansati o linie de produse. de ce atat ..discretie atunci?
Cu respect,
costica_fishing
near the beer
Hand made =lucrate manual ? sau ma insel ?draqdevil scrie:Eu cred k fiecare este unic pentru ca sunt hand-made,nu?Si tata face cutzite si nu i'au iesit pana acum 2 la fel;)
Daca faci cu mana (manual) n-ai cum sa fie 2 bucati identice ,si aceasta e farmecul acestor lucrari ... fiecare unicat in felul lui ...
cred ca nu stii ce vorbesti.....baietii care se ocupa de asa ceva le lustruiesc de nu iti vine sa crezi....am si eu cateva cutite din astea hand made si sunt facute la mare finete....si in nici un caz batute in ciocan si lasate nefinisate. Lamele sunt intradevar cumparate dar nu in forma in care iti ajunge cutitul cu ca lama bruta dreapta fara forma...practic ca un baton care apoi se prelucreaza. Este foarte mult de muncaadrian25 scrie:sunt partial hand made, lamele sunt cumparate, cel mai probabil lame lauri pt, si apoi adaugat manerul, nu vedeti ca lamele sunt "perfecte" dpdv al suprafetei? ori batut la ciocan sau la presa, nu prea ies asa, spor
- costica_fishing
- veteran
foarte frumos!
imi place cum suna asta cu prelucratul manual. Si cred ca merita banii. In plus am niste cutite Nieto (importate de Arrow) care, la bani mai multi, s-au indoit in mod ordinar...asta e!
Doar ca mi-as dori ca domnul cu anuntul sa ne zica mai multe despre unde poate fi gasit.
imi place cum suna asta cu prelucratul manual. Si cred ca merita banii. In plus am niste cutite Nieto (importate de Arrow) care, la bani mai multi, s-au indoit in mod ordinar...asta e!
Doar ca mi-as dori ca domnul cu anuntul sa ne zica mai multe despre unde poate fi gasit.
near the beer