Oscilante Gipo

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Bra.23
utilizator nou
utilizator nou

Oscilante Gipo

Mesaj de Bra.23 » 16 Sep 2025, 16:45

Vând oscilante Gipo, diferite dimensiuni și greutăți, se prezintă în starea originală fără imperfecțiuni, prețul afișat este pentru toate cele 12 oscilante. Trimit în țară doar în cazul în care se achiziționează de minim 300 lei. Prețul individual se modifică în cazul în care doriți mai puține bucăți, iar pentru a afla prețul, mă puteți contacta.

Preț 600 lei (toate cele 12 bucăți)

Raul
0745 171 409
Fişiere ataşate
IMG_7430.jpeg
IMG_7430.jpeg (153.25 KiB) Vizualizat de 486 ori

Jet93
veteran
veteran

Re: Oscilante Gipo

Mesaj de Jet93 » 16 Sep 2025, 21:32

600lei, 12 lingurite?
Am trait sa o vad si pe asta...
Cred ca ai pierdut un 0 pe drum, mai pune unul acolo, sa fie..

Bra.23
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Bra.23 » 16 Sep 2025, 23:35

Nu o să intru în polemici cu tine, ești liber să cumperi oscilante Gipo cu 10-20-30 de lei bucata, sper doar să le și găsești, încearcă la Decathlon...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Sep 2025, 14:24

Am trait sa o vad si pe asta...
Cred ca ai pierdut un 0 pe drum, mai pune unul acolo, sa fie..

Colegu eu cred ca omul vinde nostalgia Gipo nu lingurile de acolo si pretul de 60 lei per buc.))))
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Jet93
veteran
veteran

Mesaj de Jet93 » 17 Sep 2025, 15:12

vali stratonov scrie:
17 Sep 2025, 14:24

Colegu eu cred ca omul vinde nostalgia Gipo nu lingurile de acolo si pretul de 60 lei per buc.))))
Daa colegu, la astea si la Daciile cu 'zambetu lu Iliescu' ce le-a mai crescut nostalgia in ultimul timp :lol:

Bra.23
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Bra.23 » 17 Sep 2025, 16:44

[/quote]

Nu stai prea bine cu matematica elementară, e ok, nici nu e nevoie. Cu toții vrem ceva rar și vechi la prețul de 2-3 lei, păcat că nu găsim...

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 17 Sep 2025, 21:43

raul,50 lei bucata este destul de mult. :roll:
nu contest Gipo a avut matrite foarte bune,ultimele sunt vandute celor de la Dara Killer(ma refer strict la matrite,nu materialul din care sunt facute).am folosit mult timp primele serii produse de Gipo(cumparte din magazinul de langa Gara de Nord).tot acolo am vazut Rublex(originale,Franta)la preturi foarte mari pentru anii '90.
spor la vanzare!

Bra.23
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Bra.23 » 18 Sep 2025, 10:56

nu contest Gipo a avut matrite foarte bune,ultimele sunt vandute celor de la Dara Killer(ma refer strict la matrite,nu materialul din care sunt facute).am folosit mult timp primele serii produse de Gipo(cumparte din magazinul de langa Gara de Nord).tot acolo am vazut Rublex(originale,Franta)la preturi foarte mari pentru anii '90.
spor la vanzare!

Sunt pasionat de năluci vechi și rare de mulți ani așadar analizând piața acestor articole pot spune că prețul nu este unul exagerat, de altfel dacă cineva ar fi într-adevăr interesat ar putea face o ofertă. Le-aș vinde cu 20 de lei bucata (ca o oscilantă simplă și actuală) dacă aș sti că mâine le pot cumpăra de oriunde. În esență nu le vând din nevoie de bani, ci doar pentru a face loc altor articole, ca idee, am mai multe oscilante Gipo dar nu doresc să le vând pe toate. Unele articole intră la colecție, nu neapărat pa pescuit și da, sunt mulți pescari care în același sunt și colecționari. Spre exemplu achiziționez constant năluci Rapala modele vechi și constat că prețul este mare de fiecare dată; acest aspect e valabil la orice marcă, model, tip de echipament.

Numai bine !

Bra.23
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Bra.23 » 18 Sep 2025, 13:27

spor la vanzare!

Sunt pasionat de năluci vechi și rare de mulți ani așadar analizând piața acestor articole pot spune că prețul nu este unul exagerat, de altfel dacă cineva ar fi într-adevăr interesat ar putea face o ofertă. Le-aș vinde cu 20 de lei bucata (ca o oscilantă simplă și actuală) dacă aș sti că mâine le pot cumpăra de oriunde. În esență nu le vând din nevoie de bani, ci doar pentru a face loc altor articole, ca idee, am mai multe oscilante Gipo dar nu doresc să le vând pe toate. Unele articole intră la colecție, nu neapărat la pescuit și da, sunt mulți pescari care în același timp sunt și colecționari. Spre exemplu achiziționez constant năluci Rapala modele vechi și constat că prețul este mare de fiecare dată; acest aspect e valabil la orice marcă, model, tip de echipament.

Numai bine !

dimiscai
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dimiscai » 18 Sep 2025, 13:45

Daca erau si ceva irlandeze de 16g le luam. Caut numai acest tip.

Închis