Nu -mi par scumpe pentru că, sunt rare,consacrate și super verificate ca prinzătoare de mulți .
Față de un bobler comun de 80 de lei la care doar se bănuiește că ar fi bun la ceva sau o eira rublex de 5,5 cm la 49 de lei , zic că este un preț ok.
Ca Dacia aia cu care umblam multi pe diguri fara griji că ne lasă în drum daca dai de un șleau făcut de un tractor și plin cu apăl
Că doar nu bagi Touareg -ul pe acolo.
Ăla este de mers un off road de 500 de m și traversat o băltoacă pe Valea Prahovei la un grătar .
Sa moara de oftica vecinii că d'aia l am luat .
Revenind la anunț am niște nelămuriri
Toate sunt argintate sau sunt și galbene printre ele că nu văd prea bine din poza
Ceva dimensiuni și gramaje că nici pe alea nu prea le deduc.
Adică se poate o poză mai detaliata?
Am trimis și un mp cu tema asta
Mulțumesc.
Oscilante Gipo
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: Oscilante Gipo
baietii care zic ca-s scumpe nu stiu cum e sa dai 100eur pe un vobler care atunci cand se facea era echivalentul a 20-30ron
Daca vrei curatare de offtopic sa raportezi mesajele pe viitor.
Daca vrei curatare de offtopic sa raportezi mesajele pe viitor.
E mult? E putin? Cand o sa invatam si noi Romanii, sa nu ne mai comportam ca vulpea la cascaval? Indiferent cum ti s-ar parea un produs expus la vanzare, cumperi sau nu cumperi, dar nu expui considerente. Cum ar fi sa te duci la supermarket si sa incepi sa strigi ca sunt prea scumpe alea pe acolo? S-a transformat un topic de vanzare in forum de galceava!
- dimiscai
- utilizator constant
@visco Are dreptate. Fiecare isi vinde marfa cu cat crede de cuviinta. Comentariile rautacioase sunt de prisos cred ca sunt puse de cei care sunt prea frustrati si nu au bani sa si le achizitioneze.
Vândute
Rog ștergerea topic-ului !
Mulțumesc !
Rog ștergerea topic-ului !
Mulțumesc !