MA POATE AJUTA CINEVA ??
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran
Re: MA POATE AJUTA CINEVA ??
Dar stiu ca esti insistent, nu te lasi usor ... In doar 4-5 zile de munca cinstita pe undeva rezolvai si problema mulinetei si a nalucilor si 4-5 zile trec repede dar preferi sa o arzi pe forum din canapea de câteva săptămâni. Cred ca poti sa iti iei chiar o mulineta mai scumpa si de calitate daca iti cheltui timpul mai cu folos.
Du-te pe un santier in constructii si faci bani buni, du-te la un restaurant o saptamana, du-te intr-un en-gross si gasesti ceva de facut, fa ceva ptr tine nu o mai arde aiurea. Cu ce iti umpli timpul toata ziua, stai pe net si tv ? Gandeste-te bine si ia lopata de manere si o sa ai ce mulineta vrei tu, nou-nouta.
Du-te pe un santier in constructii si faci bani buni, du-te la un restaurant o saptamana, du-te intr-un en-gross si gasesti ceva de facut, fa ceva ptr tine nu o mai arde aiurea. Cu ce iti umpli timpul toata ziua, stai pe net si tv ? Gandeste-te bine si ia lopata de manere si o sa ai ce mulineta vrei tu, nou-nouta.
Ce poala mea inseamna G ul asta ?.... Si mulineta cu care ai dat la inceput ce are?... Lanseta de ce nu ai reparat o ? ... De ce nu ar avea aceasi soarta si lanseta cea noua pe care ai primit o ? ..Narcisbogdan scrie:G

- bau.bau
- utilizator constant
Bogdan, cerei unui admin sa inchida topicul asta.
In septembrie vin iar in concediu, o sa-ti aduc o mulineta de aici pentru lanseta aia.
In septembrie vin iar in concediu, o sa-ti aduc o mulineta de aici pentru lanseta aia.
elev pescar
-
- junior
Asa am sa facbau.bau scrie:Bogdan, cerei unui admin sa inchida topicul asta.
- andreisavin
- veteran
Flacau...mergi la munca si lasa cersitul...Nu cred ca vreunul dintre noi a primit ceva gratis...e penibil topicul asta, iar milogeala de aici e de ultima speta.Fii barbat si pune mana pe treaba.
Din poza cu moaca ta se pare ca ai mai mult de 15ani cat zici tu, esti barbat in toata firea buna de munca.
Pe astia ca tine v-as trimete in Antartica sa jlefuiti niste ghetari.
Pe astia ca tine v-as trimete in Antartica sa jlefuiti niste ghetari.
www.spinningclub.ro
Doamne cate lucruri bune a primit acest baiat ,alti care elibereaza pesti poate nu au.. si nu mai cer ... Eu care am lucrat poate sa-mi pot lua un vobler ( am 15 ani) .
-
- utilizator constant
chiar ne trebuie ordonanta de urgenta sa eliminam mizeriile de pe acest site?!
- bau.bau
- utilizator constant
tyrael scrie:Continuati sa fiti buni cu acest gaozar...
http://imgur.com/a/SUYUJ
https://i.imgur.com/1uXHiVr.png
M-ai pierdut

Ce s-a intamplat?
elev pescar