MA POATE AJUTA CINEVA ??

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Narcisbogdan
junior
junior

Re: MA POATE AJUTA CINEVA ??

Mesaj de Narcisbogdan » 06 Mai 2016, 16:56

G

radzvaan
veteran
veteran

Mesaj de radzvaan » 06 Mai 2016, 18:26

Bai baiatule, du-te si munceste la mare in sezon, strangi niste bani si iti iei scule....ce s-ar intampla daca toti adolescentii ar cersi pe forumuri? Inteleg ca esti sarac dar se pare ca nu prea ai primit educatie de la ai tai.
Sunt copii saraci cu bun simt, tu cred ca depasesti orice masura! Ai primit lanseta, vrei si mulineta, mai tarziu o barca cu peridoc si poate si o masina sa-ti cari barca la pescuit.

No ofence dar fraier ala care i-o mai da ceva. Am spus ! :(
spinning-addicted!

Marciano
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Marciano » 07 Mai 2016, 06:20

Tot nesimtit ramai si acum ca ti-am vazut moaca. Perfecta dreptate are radzvaan. Tu cersesti si mancare? Vezi ca nu ai specificat ca vrei mulineta SHIMANO.
Pisces natare oportet

bica777
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bica777 » 07 Mai 2016, 07:23

bai fratilor daca aveti ceva sa dati ca va prisoseste dati ptr voi vb" dar din dar se face rai",in alta ordine de idei cu acest flacau ,ar fi bine sa fie asa cum zice dar ma cam indoiesc , a pune o poza pe forum si a da un buletin e chestie f usoara , cine stie ce vecin al celui care posteaza pe forum s-a lasat fotografiat? clar ca profita de mila celor de pe forum ......pana la urma macar de-ar merge la peste... sa nu cumva sa le vanda si sa-si ia bautura sau alte porcarii.......prea rezista la multe batjocuri de la voi , e cert ca are un plan bine pus la punct, de altfel cine din oamenii saraci si cu demnitate ar suporta atatea mistouri fara sa reactioneze si ar continua sa ceara ???? va intreb eu :roll:

Narcisbogdan
junior
junior

Mesaj de Narcisbogdan » 07 Mai 2016, 18:41

O mulineta imi mai trebuie si promit ca nu mai cer nimic !

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 07 Mai 2016, 19:54

Narcisbogdan scrie:O mulineta imi mai trebuie si promit ca nu mai cer nimic !
Mah ia ti viteza ca baietii s-au prins....dar vad ca esti bine motivat...si planul tau e bine pus la punct....dar totusi.....te-au mirosit baietii cam tarziu dar te au mirosit!!!

PS. Moderatorii...alooooo.... inexistenti!!! Sa-i dea ban cineva la asta...serios!!!
rapala the best vobler in the world

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 07 Mai 2016, 20:54

mulineta iti trebuie, dar te arunci numai la scumpeturi.
Johnny, pe unde umbli, nu-l baneaza nimeni pe excrocul asta?

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 08 Mai 2016, 19:26

Tinere Narcis si Bogdan, ceea ce faci tu este demn de dispret. La varsta ta imi sacrificam fiecare weekend servind prin restaurante sa castig un banut si sa imi iau ceva scule de pescuit modeste ce e drept dar aveam o satisfactie imensa. Nu contest ca nu ai posibilitatea sa iti achizitionezi o lanseta sau o mulineta dar atitudinea ta lasa de dorit, cererea ta de ajutor fiind transormata mai mult in obligatie, punand presiune pe colegii de forum prin mesaje de parca ar fi fost datori la tine cu ceva. Un singur lucru pot spune.. Sa-ti fie rusine, rusine fata de noi cei de pe forum si sa iti fie rusine de tine ca ai apelat la aceasta cale josnica in loc sa iti sacrifici putin timp liber si sa iti castigi cativa banuti! (Deh, lenea e cucoana mare si cu rusinea mori de foame pana la urma)

Narcisbogdan
junior
junior

Mesaj de Narcisbogdan » 09 Mai 2016, 20:15

G

Narcisbogdan
junior
junior

Mesaj de Narcisbogdan » 10 Mai 2016, 20:32

G