Cumpar lanseta salau
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Cumpar lanseta salau
Nu stiu care de la care ia sau nu .... dar dupa parerea mea shimano exceleaza la mulinete, la bete e invers
www.spinningclub.ro
Cam asa cred si eu...
Gogol scrie:De unde si pana unde fucking ex fast? Cand blancul este pretabil si la linguri si voblere?!ULK scrie:Pe un blank Andrew's Fishing AF-TK66 M de la Matagi....detalii pa MP daca esti interesat.
Uite aici de pe siteul lui sava: AF-TK66M – un blank deosebit pentru pescuitul salaului cu naluci suple, cu o curbura progresiva care nu va permite sa scapati nici un salau. Se preteaza de asemenea si pentru pescuitul cu naluci reactive gen minnowri sau oscilante pentru stiuci pe canale, ape mai mici, sau din barca.
Sau care din voi exagereaza?
daca e ala care cred eu

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Pai eu am citat de pe site-ul lui sava. :lol:
-
- veteran
Culmea, tot eu le folosesc, dar si multi altii.Sint facute , LE si Extreme, pe acelasi blank, difera inelele si mandrina, dar sint lansete de salau.Se pot folosi si la stiuca, cu linguri sau voblere, rotative, dar cu fir mono, nu cu textil.shimano scrie:Merge si St. Croix, dar care ar fi cel mai potrivit model? Elite, Extreme, etc? Care folositi asa ceva pentru salau?
Am folosit doar sc5 si sc 3 ambele sunt foarte ok. Totusi sc5 e blankul de top. Elite sau ctreme, n-ai cum sa dai grea atita timp cat alegi un xfast daca asta doresti 

scuze de greselile din postul precedent, am scris pe tel .
cea mai versatila mi se pare st.croix sc5 de pina in 5/8 oz fast. daca doresti insa una exclusivista pt salau- jiguri parerea mea e sa optezi pt un sc5 pina in 1/2 oz sau pina in 5/8 oz xfast
am pescuit cu ambele , blancul de 1/2 oz e mai greu de gasit asa ca de abia acum mi-e in lucru lanseta. am vazut-o doar cea de fabrica
userul fery poate sa-ti dea mai multe detalii sau A.SAVA
... sau/si poate multi altii ....

cea mai versatila mi se pare st.croix sc5 de pina in 5/8 oz fast. daca doresti insa una exclusivista pt salau- jiguri parerea mea e sa optezi pt un sc5 pina in 1/2 oz sau pina in 5/8 oz xfast
am pescuit cu ambele , blancul de 1/2 oz e mai greu de gasit asa ca de abia acum mi-e in lucru lanseta. am vazut-o doar cea de fabrica
userul fery poate sa-ti dea mai multe detalii sau A.SAVA

... sau/si poate multi altii ....

-
- veteran
Am un k2 cu act. 5-21 g de spinning, montat oe blank de cast.
Nihil Sine Deo
http://www.rapitori.ro/forum/vand-st-cr ... 33025.html
0722.731.741 daca esti interesat.lanseta inca o detin .
0722.731.741 daca esti interesat.lanseta inca o detin .