Cumpar lanseta salau
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar lanseta salau
Caut o lanseta speciala pentru salau, ceva nu foarte heavy (nu pentru Dunare, doar pentru balti), dar nici ultralight. Vreau ceva de calitate, creat in mod expres pentru salai, cu actiune extra-f*ckin-fast. Nu am preferinte de marci, dar prefer calitate, pret de la 100 euro in sus, nu conteaza, atata timp cat pretul e corect.
Multumesc,
Robert Demeter - Tg-Mures
Multumesc,
Robert Demeter - Tg-Mures
Re: Cumpar lanseta salau
TR-Super Shore,MH(10-28)
se incarca bine si cu 5gr+gume dar si cu 25+guma
merita
se incarca bine si cu 5gr+gume dar si cu 25+guma
merita
Pe un blank Andrew's Fishing AF-TK66 M de la Matagi....detalii pa MP daca esti interesat.
-
spiridusul
- veteran

Daca ai unde, vezi cum este Airrus Micropuls X 1/8-5/8. Nu cred ca vei fi dezamagit.
Sal Robert. Am doua Steez-uri de 2.13 cel de 1.75-10gr 103gr ea si xbd-ul 7-21gr 115gr ea.Pretul ti-l spun la telefon daca ne hot?râm. Merg si de pe mal. Pt mal am deasemenea un 7-17 de 8.6. Vezi si Legend Extrem. Lanseta Airrus specificata de spiridus este superba ca si aspect in rest departe de x fu..king fast....
De unde si pana unde fucking ex fast? Cand blancul este pretabil si la linguri si voblere?!ULK scrie:Pe un blank Andrew's Fishing AF-TK66 M de la Matagi....detalii pa MP daca esti interesat.
Uite aici de pe siteul lui sava: AF-TK66M – un blank deosebit pentru pescuitul salaului cu naluci suple, cu o curbura progresiva care nu va permite sa scapati nici un salau. Se preteaza de asemenea si pentru pescuitul cu naluci reactive gen minnowri sau oscilante pentru stiuci pe canale, ape mai mici, sau din barca.
Sau care din voi exagereaza?
Pentru c? de?in deja prea multe lansete, caut una strict pentru jiguiri, plaja de 5-20 gr aprox, dar sunt deschis la optiuni. Ideea e c? lansetele de genu' "...se preteaz? ?i la voblere ?i la linguri, etc", ajung în final s? nu se mai preteze la nimic, exact ca ?i fraiereala cu anvelopele "all season"...nu-s bune nici iarna ?i nici vara 
Recunosc...un Legend Elite sau Extreme sun? tentant, la fel ?i Steez "chiar dac? ID-ul meu tr?deaz? faptul c? Daiwa ia m.u.i.e de la Shimano
)
Recunosc...un Legend Elite sau Extreme sun? tentant, la fel ?i Steez "chiar dac? ID-ul meu tr?deaz? faptul c? Daiwa ia m.u.i.e de la Shimano
-
kleniacul
- veteran

Te poti uita si pe anuntul meu de vinzare, daca iti place ceva de acolo.
as opta pt un st.croix x-fast 
Merge si St. Croix, dar care ar fi cel mai potrivit model? Elite, Extreme, etc? Care folositi asa ceva pentru salau?