Un schimb.

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

georgeborza
veteran
veteran

Re: Un schimb.

Mesaj de georgeborza » 05 Feb 2014, 21:41

Daca tu crezi ca te ajuta o lanseta X-PERT 2,13,actiune 6-28g practic noua suna la nr asta de tel 0723375750.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 05 Feb 2014, 21:56

georgeborza scrie:Daca tu crezi ca te ajuta o lanseta X-PERT 2,13,actiune 6-28g practic noua suna la nr asta de tel 0723375750.
Pot sa sun si eu la numarul ala ca mi-ar trebui o Daiwa Steez pe finete sau un Twin Power Ci4 2500 daca aveti dar in stare buna ?

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 05 Feb 2014, 21:57

Cand stateai in PITESTI,te-am trimis cu dedicatie la vecinul tau de cartier Julien,care,fara sa te cunoasca iti oferea un bat dintr-o bucata echipat cu Fuji Alconite+o mulineta Cabelas Prodigy 2000 cu 2 tamburi pe care erau fire textile si ti-a cerut modica suma de 100 ron,asta pentru a-ti testa bunele intentii,nu mai scriu aici c-ai mai primit si de la mine una-alta!Nu suport cersetoria,daca esti de acord cu cele scrise de mine,te rog nu raspunde!!

born4fishing
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de born4fishing » 05 Feb 2014, 21:58

teoretic s-a rezolvat si cu lanseta......sunt cam speechless.....nici nu stiu cum sa va multumesc, tuturor.....sper sa aveti zilnic acelasi zambet imens pe care il am eu pe fata in momentul asta ! :D

born4fishing
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de born4fishing » 05 Feb 2014, 22:05

nasolu scrie:Cand stateai in PITESTI,te-am trimis cu dedicatie la vecinul tau de cartier Julien,care,fara sa te cunoasca iti oferea un bat dintr-o bucata echipat cu Fuji Alconite+o mulineta Cabelas Prodigy 2000 cu 2 tamburi pe care erau fire textile si ti-a cerut modica suma de 100 ron,asta pentru a-ti testa bunele intentii,nu mai scriu aici c-ai mai primit si de la mine una-alta!Nu suport cersetoria,daca esti de acord cu cele scrise de mine,te rog nu raspunde!!
nu contest nimic, insa a trecut mult timp de atunci, nu contest ajutorul din partea voastra si nici ca mi-a fost oferit acel combo, insa julien mi-a spus ca pretul este de 100 de lei pentru fiecare piesa(mulineta + bat ar fi fost 200 ron)pret pe care pur si simplu nu mi l-am permis, iar daca ai fi citit tot topicul, ai fi citit si faptul ca impins de imprejurari a trebuit sa renunt la uneltele mele de pescuit, care chiar daca nu erau valoroase, insemnau enorm pentru mine. te rog sa citesti totul inainte sa arunci cu "pietre" cum spunea un "coleg" mai sus, iar eu nu am cersit nimic, am intentionat sa fac un schimb. sper sa intelegi.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 05 Feb 2014, 22:35

Desi colegii au facut acte de caritate, eu nu sunt de acord cu ele in cazul de fata. In momentul in care nu ai un job, iti cauti unul, lasi hobby-ul la o parte, si te chinui, si sa nu imi zici ca nu ai gasit nimic de lucru pt. ca nu exista asa ceva, exista decat lenesi. NU sunt de acord cu cersetoria nici cu incurajarea ei. Chestia cu schimburile mi se pare o mare abureala!
Nu cunosc situatia ta materiala, insa din moment ce ai internet nu cred ca traiesti de pe o zi pe alta.
Urasc atarnatorii!

StefanG
senior
senior

Mesaj de StefanG » 05 Feb 2014, 22:39

BIG LIKE! Insa cu toate acestea,eu unul am sa-i trimit totusi plasticele promise.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 05 Feb 2014, 22:47

Daca esti obraznic,am o solutie pentru tine:MUNCA!De unde te pot lua dimineata la ora 3,localitate aferenta judetului Dambovita,pentru toate favorurile facute vreau sa m-ajuti doua zile pe duba,fa bine sa ai permisul la tine pentru ca eu mai pilesc la volan,mancarea,cafeaua si tigarile sunt asigurate,curvele de pe traseu ti le platesti singur!Deci,te sun?!

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 05 Feb 2014, 22:50

Totusi, Stolnici este o balta privata la care pentru pescuit se percepe taxa. :shock: :?:

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 05 Feb 2014, 23:16

Ajuta daca vrei si poti sa ajuti, daca nu lasa omul in pace.
Eu am destui care nu-si permit anumite lucruri, cunosc situatii destul de neplacute...
Incerc sa-i ajut pe ei cum pot, pentru ca ii cunosc. :)
Serviciile nu stau dupa colt,iar cei care se dau "patroni" si se zgarcesc la bani cand vine ziua de plata ii detest!
Daca o sa apara vreo dovada ca omul face manevre o sa mai pupe...
Va Salut!

Scrie răspuns