numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
born4fishing
- utilizator nou

sunt acelasi, doar ca nu mai am vechiul cont .
-
StefanG
- senior

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... =0#p395714
Asta-i poza pentru kingofbeasts.
Dar tot este un lucru pe care eu nu-l inteleg. Cum vrei sa te apuci de pescuit la spinning,dar n-ai echipament pentru ca nu-ti permiti,dar tu prin 2012 prindeai salai pe Stolnici...!? In fine asta-i strict problema ta si a celor care vor sa te ajute. Ma hotarasem sa te ajut cu o cutie de plastice si jiguri dar nu-mi inspiri deloc incredere,motiv pentru care le voi pastra in continuare.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
-
dragos_g
- senior

+1
-
born4fishing
- utilizator nou

StefanG scrie:http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... =0#p395714
Asta-i poza pentru kingofbeasts.
Dar tot este un lucru pe care eu nu-l inteleg. Cum vrei sa te apuci de pescuit la spinning,dar n-ai echipament pentru ca nu-ti permiti,dar tu prin 2012 prindeai salai pe Stolnici...!? In fine asta-i strict problema ta si a celor care vor sa te ajute. Ma hotarasem sa te ajut cu o cutie de plastice si jiguri dar nu-mi inspiri deloc incredere,motiv pentru care le voi pastra in continuare.
intr-un timp am pescuit la spinning (cei de la stolnici sunt prinsi cu un bat pentru stationar , telescopic ) iar apoi, am luat de la un unchi din Italia ceva naluci pentru spinning mai valoroase pe care le-am schimbat cu un bat dedicat pentru spinning, acum un an, am vandut tot ce am avut in materie de spinning unui vecin, la urma presiunilor parintilor mei, si reprosurilor ca nu lucrez si nu sunt bun de nimic, si i-am ajutat sa plateasca o datorie. ideea e ca eu acum intentionam sa schimb ceva, nu sa primesc pe gratis . multumesc de intelegere.
-
Pif.
- veteran

@StefanG.. NU TIE FRICA , sa arunci primul ,,cu pietre"

-
StefanG
- senior

N-am aruncat deloc cu pietre si nu cred c-am fost niciodata in postura celui care a deschis acest topic,dar mie mi se cam pare trasa de par treaba asta. Ce s-a intamplat cu voblerele care au ajuns la Arad cu o intarziere de vreo luna si ceva e cu totul alta poveste si nu m-am disculpat in nici un fel. Prolema a fost la mine de data aceasta si cu ocazia asta IMI CER SCUZE public!
PS: born4fishing,lasa-mi pe mail toate datele tale si vedem ce-ti trimit.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
-
born4fishing
- utilizator nou

Teoretic, dacă ma va ajuta dl. kingofbeasts cu mulineta, iar dl. StefanG cu ceva momeli, ar mai fi nevoie de de un băţ,deci...?
-
kingofbeasts
- veteran

-
in ceea ce ma priveste nu e teoretic e practic

aseara n-am mai scris pe aici ca am fost ocupat sa o desfac ,s-o curat si sa o gresez ca s-o poti folosi direct fara probleme (cu o singura exceptie : picapul trebuie sa inveti sa-l pui cu mina ). asta o sa primesti

A fost prima mea mulineta de spinning cu instant antirevers si un chelteu de rulmenti

si mi-a adus ceva stiuci frumoase ceea ce iti doresc si tie

Dupa cum spuneam nu te costa decat o poza cu tine (cu mulineta in mana).
-
born4fishing
- utilizator nou

Multumesc din suflet, o sa pun aici pe forum poza