DONATII

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
c_a_ta2004
junior
junior

Re: DONATII

Mesaj de c_a_ta2004 » 22 Dec 2013, 23:39

asa fericit de sarbatori nu am fost niciodata!!multumesc din suflet ptr omenie,si promit in fata dumneavoastra ca la randul meu cand va veni vremea voi ajuta si eu !!!!Sarbatori fericite!!!!la toata lumea....Iar la anul care vine.....numai numai driluri bune....driluri cu pesti mari....SANATATE LA MULTI ANI!!!!!!

Vasile clean
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Vasile clean » 23 Dec 2013, 08:56

Buna dimineata domnilor!Am vazut ca ici pe forum se fac donatii la oameni dornici sa pescuiasca dar fara mari posibilitati financiare..ca si mine de altfel.Daca doriti si aveti bunavointa sa imi trimiteti ...eu pescuiesc la clean si pastrav..dar acum nu mai am cu ce..am alunecat pe malul lacului..si totul sa dus in apa..debia am scapat eu..lacul fiind adanc..accept orice donatie..tin sa va spun ca 50 m de fir am eu si o mulineta rainbow..atat ,Va multumesc.

bogdan_spinner
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_spinner » 23 Dec 2013, 18:43

Salutare tuturor,
m-am tot gandit de ceva vreme sa scriu pe rubrica de donatii dintr-un motiv mai special.
De la infiintarea topicului, m-am bucurat si eu de una alta din amabilitatea si darnicia marinimoasa a unora de pe forum, nu ii nominalizez nu ptr ca nu ar merita ci din frica de a uita pe cineva.
Oricum se cunosc si au parte de tot respectul.

Am avut o perioada de inceput anevoioasa in ce priveste echipamentul de spin si finantele capabile a fi dedicate lui. In cazul acesta unii de pe forum m-au sprijinit altii din rautate si invidie doar au replicat acid. Imi aduc aminte cand un user binecunoscut de pe forum din Bucuresti m-a intalnit la locul lui de munca in zona Timpuri Noi, si mi-a dat mai multe linguri decat am avut vreodata, am mers inapoi la caminul facultatii, naucit de darnicia lui, il stimez:)
E normal ca in timp sa ma inscriu si eu pe rubrica la randu-mi cu donatii, si am facut-o, dar am trimis direct mp-uri celor care aveau o doleanta sau alta.

In plus de asta, zona noastra e presarate de rauri si raulete, balti si lacuri pline de pescari autohtoni, printre care multi tineri ceea ce ma bucura, care wow-uau de fiecare data cand imi deschideam trusa si echipamentul pe langa ei. Si mai anormal era C&R care l-au vazut la mine, si in timp mi-am dat seama ca tine de cultura si educatie sa faci asa ceva, ei nu faceau asta ptr ca nu vazusera pana atunci si nu cunosteau bucuria acelui moment. Fratele meu mai nou ii pupa stil a la Rex Hunt, hilar si frumos pt mine. Multi baietasi din zona au shimano ruda de porodici(parul de sprijinit tomatele) ca lanseta si daiwa rola de fir pe cuie ca si mulineta pe cric:). Multe bete si mulinete au ajuns dinspre mine inspre pescari din zona, desigur care aveau nevoie si care le apreciau si se bucurau de ele. Iar pescar de spinning nu stiu daca este pe o raza de 20 de km sa nu aiba macar un vobler de la mine.

Asa ca daca aveti acarete pe care doriti sa le pensionati, va indrum, am aici la cine:)). Eu oricum o sa continuu sa fac asta.

In rest, Va doresc numai bine si sanatate, spor si belsug, multa binecuvantare cereasca. Sarbatori fericite!
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"

Vasile clean
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Vasile clean » 26 Dec 2013, 15:39

vreau sa ii multumesc domnului Rafyy pentru ca o sa imi trimita o lanseta,si domnului pescar94 pentru cele 5 voblere .Sa va dea Dumnezeu sanatate !

c_a_ta2004
junior
junior

Mesaj de c_a_ta2004 » 27 Dec 2013, 12:55

vasile clean vezi ca am trimis mp catre tine lasa un numar de tel sa te sun

Vasile clean
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Vasile clean » 27 Dec 2013, 14:25

am trimis,va multumesc !!! la multi ani celor care poarta numele de Stefan !!

c_a_ta2004
junior
junior

Mesaj de c_a_ta2004 » 27 Dec 2013, 16:03

vezi ca nu poti trimite mp deoarece nu ai 20 de mesaje pe forum,ti-am trimis eu mp,raspunde!

danielo2013
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de danielo2013 » 29 Dec 2013, 21:58

8) 8)
c_a_ta2004 scrie:vezi ca nu poti trimite mp deoarece nu ai 20 de mesaje pe forum,ti-am trimis eu mp,raspunde!

Radu Bacau
junior
junior

Mesaj de Radu Bacau » 06 Ian 2014, 10:33

agabi scrie:In principiu DAM-ul si Shakespeare si-au gasit propritari.Mai trebuie eu sa-mi fac timp sa le expediez.
Batul Mitchel o fii avind doua segmente rupte dar sint rupte frumos :wink: .Daca ai un pic de indeminare faci din el un bat numai bun:ii trebuie un stut pe interior pe care matisezi segmentul rupt,ii dai un Poxipol sau ceva :roll: si ala e...Iese un semi telescopic...Se mai poate folosi si ca piese.Minerul e de pluta si mandrina draguta..
Multumesc mult Gabi pentru DAM!
Acum l-am desfacut :D

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 09 Ian 2014, 17:13

agabi scrie:In principiu DAM-ul si Shakespeare si-au gasit propritari.Mai trebuie eu sa-mi fac timp sa le expediez.
Batul Mitchel o fii avind doua segmente rupte dar sint rupte frumos :wink: .Daca ai un pic de indeminare faci din el un bat numai bun:ii trebuie un stut pe interior pe care matisezi segmentul rupt,ii dai un Poxipol sau ceva :roll: si ala e...Iese un semi telescopic...Se mai poate folosi si ca piese.Minerul e de pluta si mandrina draguta..
Mitchel-ul l-am cirpit si l-am facut pescuibil.Am matisat fracturile si a iesit un bat semitelescopic.Si mai scurt cu citiva cm.Se poate imbunatatii reparatia cu niste lac sau superglue peste matisaje(mie mi-a fost lene,am pus banda izolatoare)Deci pt clean e gata de actiune.Cautam stapin...

Scrie răspuns