DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DONATII
daca are cineva de donat ceva pt pescuitul ( greu ) la somn ... as fii foarte recunoscator ... multumesc
daca are cineva de donat ceva pt pescuitul ( greu ) la somn ... as fii foarte recunoscator ... multumesc
Parca ti-a spus cineva de pe "infopescar" sa il suni... Sau inca mai vrei...corradi scrie:?
- Beastmaster
- veteran
- Beastmaster
- veteran
Adjudecat de userul bogdan_spinner. Sa il stapanesti sanatos!
- Ionut Petrea
- veteran
Doresc sa donez unui incepator sau unei persoane fara prea multe posibilitati materiale un mic pachetel alcatuit dintr-un vobler Shakespeare, cateva rotative Shakespeare si cateva gume aceeasi marca.

Intotdeauna C&R
daca mai este valabil,as fi eu interesat de pachet.
- Ionut Petrea
- veteran
Pachetul a fost adjudecat de doua persoane.Jumatate din el va ramane in Bucuresti, jumatate va pleca spre Timisoara.
Intotdeauna C&R
Salut, daca nu au fost adjudecate toate..as fi eu interesat de 1 guma sau 1 rotativa.Ionut Petrea scrie:Doresc sa donez unui incepator sau unei persoane fara prea multe posibilitati materiale un mic pachetel alcatuit dintr-un vobler Shakespeare, cateva rotative Shakespeare si cateva gume aceeasi marca.
Sunt incepator in acest sport si nu imi pot permite sa cumpar mereu pt ca sunt student...iar sincer nici nu sunt foarte priceput...le mai agat si le pierd.
Multumesc frumos