daaaaaaa:>mircioneolt scrie:un troc pe cinste
DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DONATII
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
- veteran
Donez unui rodbuilder incepator matrita ( artizanala) pentru confectionat voblere din CD-uri.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
i need one of those :dflorin1948 scrie:Donez unui rodbuilder incepator matrita ( artizanala) pentru confectionat voblere din CD-uri.
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
-
- veteran
Sa inteleg ca ai nevoie de asa ceva ?VicToR . scrie:i need one of those :dflorin1948 scrie:Donez unui rodbuilder incepator matrita ( artizanala) pentru confectionat voblere din CD-uri.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Pune si o poza:D
-
- veteran
O poza cu mine sau cu nevasta- mea ? Fratilor, eu am spus ca o donez, nu vreau sa o vand. Cine stie despre ce este vorba bine,cine nu.....nu ! Si la urma urmei, "CALUL DE DAR NU SE CAUTA LA DINTI ".dodo12 scrie:Pune si o poza:D

spor !
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Oke scuze:).oricum daca ii valabil imi trebuie:).Seara placuta
-
- veteran
Si tu faci viespile fara AC, precum amicu Leowb ? Ma chinui de multa vreme sa-l conving,dar nu vrea neam !MuskMd scrie:de atunci as fi luat'o eu...dar io's cu mustele
![]()
spor !
-
- veteran
Matrita pleaca la un concetatean de-al tau ( VicToR). Daca iei legatura cu el, o vezi si nu e mare lucru sa=ti faci si tu.Avantajul mare este ca scapi de impregnare,scapi de cioplit,se lesteaza mult mai usor si un strat de Devcon ajunge.dodo12 scrie:Oke scuze:).oricum daca ii valabil imi trebuie:).Seara placuta