Vand Shimano Stella noi.

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

qwe1qwe
senior
senior

Vand Shimano Stella noi.

Mesaj de qwe1qwe » 19 Mar 2013, 14:22

Un prieten vinde urmatoarele :

- 2 x Shimano Stella 5000 FA + tambur de rezerva fiecare, noi
- 1 x Shimano Stella 20000 FA noua
- 1 x Shimano Baitrunner 6000 D noua
Imagine

Imagine
Imagine

Oferte pe PM.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Re: Vand Shimano Stella noi.

Mesaj de andrei-ovidiu » 19 Mar 2013, 14:44

Cand pui un anunt trebuie sa specifici macar un pret informativ...sa stim de unde plecam noi cu ofertele :lol:

Eu asa consider ca-i normal si corect...

FA-urile sunt niste tancuri :wink: 5000-urile alea sunt excelente la somn pe Dunare :wink:

gabitoi
veteran
veteran

Mesaj de gabitoi » 19 Mar 2013, 15:31

Un pret pentru Shimano Stella 5000 FA ?
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

alinbaden
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alinbaden » 19 Mar 2013, 20:40

un pret pt stella 20000 te rog pe mp

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 19 Mar 2013, 22:58

eu cred ca nu se vinde nimic...
O sa caut niste poze pe Google si vand si eu navete Discovery... marimea 5000 si 20000
pretul e secret... desigur.
Am si eu de asemenea cativa prieteni care vand mulinete din astea stella FA, FB, FC, FD, FE, FX si FQ noi noute...

Pentru moderatori:
Faceti un regulament mai specific, ca postarile din sectiunea vanzari/cumparari sa contina pretul indiferent ca vorbim, de lei, euro, yeni, pule bostwaneze etc...
In caz contrar ori delete ori warning: postarea trebuie sa contina pret!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 19 Mar 2013, 23:27

Subscriu la cele spuse de ovidiu...hai sa dam anunturi aiurea...fara sa stim de unde plecam...

Oricum se pare ca pretul unei Stella FA de acum 10 ani e la pret de FE 2012 :lol:

radzvaan
veteran
veteran

Mesaj de radzvaan » 19 Mar 2013, 23:32

Eu as adauga si domiciliul pentru fiecare user, sa stie omu' de unde cumpara ?! Se evita intrebari de genul "de unde sunteti?" sau mp-uri.....
spinning-addicted!

laurentiu31
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de laurentiu31 » 20 Mar 2013, 09:11

Arogante obosite!! Pune amice un pretz ca nu ti cad oo-le!!
Daca ai mulinete de 60 mil ai uitat sa citesti regulamentul??!!

gabitoi
veteran
veteran

Mesaj de gabitoi » 20 Mar 2013, 13:26

radzvaan scrie:Eu as adauga si domiciliul pentru fiecare user, sa stie omu' de unde cumpara ?! Se evita intrebari de genul "de unde sunteti?" sau mp-uri.....
Perfect deacord.Si eu am facut propunerea asta in topicul cu propuneri pentru viitorul forum.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

qwe1qwe
senior
senior

Mesaj de qwe1qwe » 20 Mar 2013, 13:27

ovidiu scrie:eu cred ca nu se vinde nimic...
O sa caut niste poze pe Google si vand si eu navete Discovery... marimea 5000 si 20000
pretul e secret... desigur.
Am si eu de asemenea cativa prieteni care vand mulinete din astea stella FA, FB, FC, FD, FE, FX si FQ noi noute...

Pentru moderatori:
Faceti un regulament mai specific, ca postarile din sectiunea vanzari/cumparari sa contina pretul indiferent ca vorbim, de lei, euro, yeni, pule bostwaneze etc...
In caz contrar ori delete ori warning: postarea trebuie sa contina pret!
Din punctul meu de vedere esti liber sa crezi ce vrei, insa eu nu am gasit nicaieri, in regulament, obligativitatea afisarii pretului.
Cu exceptia, citez "Toate detaliile trebuie postate direct in anunt."
Acum sa lamurim un lucru, si anume: detaliu, conform DEX ( dictionarul explicativ al limbii romane ) are urmatoarea explicatie( printre altele )DETÁLIU s. n. element neesențial al unui lucru; amănunt. ♦ în ~ = amănunțit. ◊ lucru mărunt, lipsit de importanță, secundar.
Conform lui Adam Smith, in a lui "Avuția națiunilor, cercetare asupra naturii și cauzelor ei, "intr-o tranzactie sunt 2 lucruri primordiale : marfa si pretul care se plateste pentru aceasta", restul sunt detalii.
In cazul nostru detaliile sunt vechimea mulinetei, capacitatea tamburului, culoarea, adresa, etc, si nicidecum pretul.
Mai departe, referitor la secretul pretului acestor mulinete, cu doua randuri il puteai afla intr-un PM.
Dar banuiesc ca singurul lucru de care esti interesat este atacul la persoana.
Poate faptul ca struguri sant prea acrii?
Ah..revenimnd la DEX :
- PRIMORDIÁL, -Ă, primordiali, -e, adj. De la început, de la origine, inițial, originar; p. ext. de primă importanță, principal, esențial
- POLÉMIC, -Ă, polemici, -ce, adj. 2. Care ține de polemică (1), cu tendință de polemică, privitor la polemică; critic, combativ, contradictoriu
Mai esti? Sper ca nu te-am pierdut.
In ceea ce-i priveste pe moderatori banuiesc ca ii ai pe toti la degetul mic, in asa fel incat atunci cand pocnesti din degete sunt toti pe burta la intocmirea unui nou regulament, sa stearga anunturi sau sa dea avertismente.
Tot respectul, esti tare.

In rest o zi buna si fire intinse.

PS.
Orice roman cu bun simt este constient de faptul ca in ultimii ani, in Romania, educatia, cultura, bunul simt, politetea, au fost uitate iar in locul lor si-au facut loc mitocania, incultura, nesimtirea, badaranism-ul, etc.
Ce nu inteleg eu este, de ce trebuie sa confirmati acest lucru tot timpul????

Scrie răspuns