Vand Shimano Stella noi.

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Re: Vand Shimano Stella noi.

Mesaj de ovidiu » 20 Mar 2013, 15:00

qwe1qwe scrie: Mai departe, referitor la secretul pretului acestor mulinete, cu doua randuri il puteai afla intr-un PM.
Dar banuiesc ca singurul lucru de care esti interesat este atacul la persoana.
Poate faptul ca struguri sant prea acrii?
Care persoana? qwe1qwe nu e tocmai ce s-ar numi persoana... Departe de mine ideea atacului la persoana. Iti cer scuze daca asa a parut.

Cat priveste, DEX, gramatici si alte nuante, versiunea corecta a ceea ce ai scris tu "Poate faptul ca struguri sant prea acrii?" este: Poate faptul ca strugurii sunt prea acri?.
Dar sa nu ne agatam de detalii...sunt sigur ca fost ceva neintelegere.
Revenind: nu am pe nimeni la degetul mic, nici moderatori nici admin, pentru a se face un regulament pentru preferintele mele.
Inca odata iti cer scuze pentru postarea mea de mai devreme; ultimul lucru pe care il vreau este sa deranjez in vreun fel... mai ales intr-un forum de discutii libere...
Spor la vanzare.

P.S.
Poate vreodata vom pescui impreuna si vei vedea ca nu sunt tocmai adevarate epitetele "mitocania, incultura, nesimtirea, badaranism-ul".
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 20 Mar 2013, 19:26

Voi vedeti vreun pret? Eu pesronal vad doar scandal si persiflare cu ctrl C si ctrl V(toata lumea are google si gaseste dexul) ...Apropo de educatie si ridicare din mocirla

laurentiu31
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de laurentiu31 » 20 Mar 2013, 19:42

Gen " Omul cu carte". (.. Sau cum se cheama emisiunea aia)!!!
Hai omule, ce naiba.... Ai pus toata clasa de mijloc a tarii sa ia dex-ul in mana cu mulinetele tale!:)))
Fa intr-un fel sa-i convingi sa scoata banii de la saltea!;)
..... Sau poate ai gresit forumul!?:))

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 22 Mar 2013, 06:04

Samsareala ceva mai grav k bisnita :)) , asa fac samsarii in Autovit n-au preturi expuse pe masini, se uita la mecla ta, daca o ai de bou te arde dublu de cat merita cazanu, daca e normala tot te arde :))
Spune-ne cat costa moristile alea sau vrei sa vezi care din noi are fata de bou :))

vaga aurel
veteran
veteran

Mesaj de vaga aurel » 22 Mar 2013, 09:35

Din pacate in spatele vorbelor "mestesugite" sta o lipsa de respect elementar! E doar o parere solitara ,care poate v-a impulsiona "vanzarile". Am cerut un pret ptr. una din mulinete asa cum cere distinsul user, ca modalitate de comunicare dar din pacate...ignor total! poate altadata :oops: Subtila asemanarea cu samsarii de masini...dupa cum e moaca omului e si pretul! Numa-bine.

ily
veteran
veteran

Mesaj de ily » 22 Mar 2013, 09:43

de qwe1qwe » Vin Mar 22, 2013 9:13 am

Pretul " stelelor" este 400 euro / buc. negociabil.
Reamintesc ca fiecare vine insotita de un tambur de rezerva.
Proprietar Dl. Jean Popescu tel. 0721252722.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Mar 2013, 11:33

Interesante preturi...eu am primit MP cu 1980 lei pretul la una de 5000 :shock: ...la pret de FE :lol:

laurentiu31
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de laurentiu31 » 22 Mar 2013, 18:40

Probabil are vreo combinatie de le cumpara mai ieftin de p- afara( fiind modele mai vechi) si a zis ca poate iese de cateva sute in plus! Combinatia vietii!;)

Scrie răspuns