Lure 1/16-3/8 Oz
Line 4-12 lb
Segment 1 buc
Lanseta a fost folosita la 3 iesiri la pescuit la biban iar in urma transportului la rau a suferit " un accident" langa inelul de varf

Telefon:0726640620
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
In cazuri din astea-iti spun din experienta,pt. a vinde lanseta aia trebe s-o lasi undeva la 50% din pret.....Cu atat mai mult ca e dintr-o singura bucata...Daca nu ma crezi pe mine,intreaba-i pe campionii din Master...Ovidiu Nicolae scrie:Din pacate s a rupt batul langa inelul din varf asa ca am fost obligat sa i achizitonez alt inel de varf pe care l am montat, astfel lanseta a pierdut 1-2 cm din lungime si nu easa cum a iesit din fabrica
hai sa-mi XXX una, zici tu ca aia 1-2 cm din varf ii schimba atat de radical valoarea?roly scrie:In cazuri din astea-iti spun din experienta,pt. a vinde lanseta aia trebe s-o lasi undeva la 50% din pret.....Cu atat mai mult ca e dintr-o singura bucata...Daca nu ma crezi pe mine,intreaba-i pe campionii din Master...Ovidiu Nicolae scrie:Din pacate s a rupt batul langa inelul din varf asa ca am fost obligat sa i achizitonez alt inel de varf pe care l am montat, astfel lanseta a pierdut 1-2 cm din lungime si nu easa cum a iesit din fabrica
Electricianu' are dreptate!Ghenadie scrie:hai sa-mi tut una, zici tu ca aia 1-2 cm din varf ii schimba atat de radical valoarea?roly scrie:In cazuri din astea-iti spun din experienta,pt. a vinde lanseta aia trebe s-o lasi undeva la 50% din pret.....Cu atat mai mult ca e dintr-o singura bucata...Daca nu ma crezi pe mine,intreaba-i pe campionii din Master...Ovidiu Nicolae scrie:Din pacate s a rupt batul langa inelul din varf asa ca am fost obligat sa i achizitonez alt inel de varf pe care l am montat, astfel lanseta a pierdut 1-2 cm din lungime si nu easa cum a iesit din fabrica
spune un nume a campionului din Master care sustine asa ceva.
si care e faza ca e dintr-o bucata, nu stiam ca asta e un dezavantaj![]()
Explica ce experienta ai avut TU cu vanzarea vreunui Steez rupt 1-2 cm din varf, daca tot pui omu sa scada pretul.
Pretul e mai mult decat corect, nu lasa nici un leu, "strambe" sunt destule.
Roly , te contrazic putin , eu "am rupt" din virful unui Kistler LTX cam 2-3 cm.....am montat inapoi inelul si batul a devenit mult mai senzitiv si mai ok decit era initialroly scrie:In cazuri din astea-iti spun din experienta,pt. a vinde lanseta aia trebe s-o lasi undeva la 50% din pret.....Cu atat mai mult ca e dintr-o singura bucata...Daca nu ma crezi pe mine,intreaba-i pe campionii din Master...Ovidiu Nicolae scrie:Din pacate s a rupt batul langa inelul din varf asa ca am fost obligat sa i achizitonez alt inel de varf pe care l am montat, astfel lanseta a pierdut 1-2 cm din lungime si nu easa cum a iesit din fabrica