Lanseta DAIWA STEEZ 701 MLFSA

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Ovidiu Nicolae
utilizator nou
utilizator nou

Lanseta DAIWA STEEZ 701 MLFSA

Mesaj de Ovidiu Nicolae » 26 Feb 2013, 18:53

Vand Lanseta DAIWA STEEZ 701 MLFSA 7'Medium Light
Lure 1/16-3/8 Oz
Line 4-12 lb
Segment 1 buc
Lanseta a fost folosita la 3 iesiri la pescuit la biban iar in urma transportului la rau a suferit " un accident" langa inelul de varf :?. Am reparat-o si accidentul nu e cauza pt. care o vand ci faptul ca nu o folosesc la valoarea ei avand in vedere versatilitatea acestei lansete . Zona in care locuiesc si genul de pescuit pe care il practic face ca lanseta sa ramana in dulapul de lansete desi la achizitionare am sperat altceva. Pretul de vanzare e de 600 Ron.
Telefon:0726640620

cosma
junior
junior

Re: Lanseta DAIWA STEEZ 701 MLFSA

Mesaj de cosma » 27 Feb 2013, 17:58

ce inseamna un accident?
:D
Nu sunt PERFECT...dar sunt EDITIE LIMITATA!

Ovidiu Nicolae
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Ovidiu Nicolae » 28 Feb 2013, 00:00

Din pacate s a rupt batul langa inelul din varf asa ca am fost obligat sa i achizitonez alt inel de varf pe care l am montat, astfel lanseta a pierdut 1-2 cm din lungime si nu e :x asa cum a iesit din fabrica :wink:

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 28 Feb 2013, 06:38

Ovidiu Nicolae scrie:Din pacate s a rupt batul langa inelul din varf asa ca am fost obligat sa i achizitonez alt inel de varf pe care l am montat, astfel lanseta a pierdut 1-2 cm din lungime si nu e :x asa cum a iesit din fabrica :wink:
In cazuri din astea-iti spun din experienta,pt. a vinde lanseta aia trebe s-o lasi undeva la 50% din pret.....Cu atat mai mult ca e dintr-o singura bucata...Daca nu ma crezi pe mine,intreaba-i pe campionii din Master...
TOT RESPECTUL !!!

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 28 Feb 2013, 08:42

roly scrie:
Ovidiu Nicolae scrie:Din pacate s a rupt batul langa inelul din varf asa ca am fost obligat sa i achizitonez alt inel de varf pe care l am montat, astfel lanseta a pierdut 1-2 cm din lungime si nu e :x asa cum a iesit din fabrica :wink:
In cazuri din astea-iti spun din experienta,pt. a vinde lanseta aia trebe s-o lasi undeva la 50% din pret.....Cu atat mai mult ca e dintr-o singura bucata...Daca nu ma crezi pe mine,intreaba-i pe campionii din Master...
hai sa-mi XXX una, zici tu ca aia 1-2 cm din varf ii schimba atat de radical valoarea?
spune un nume a campionului din Master care sustine asa ceva.
si care e faza ca e dintr-o bucata, nu stiam ca asta e un dezavantaj :lol1:
Explica ce experienta ai avut TU cu vanzarea vreunui Steez rupt 1-2 cm din varf, daca tot pui omu sa scada pretul.

Pretul e mai mult decat corect, nu lasa nici un leu, "strambe" sunt destule. :respekt:

Eugen Nic
veteran
veteran

Mesaj de Eugen Nic » 28 Feb 2013, 10:17

Ghenadie scrie:
roly scrie:
hai sa-mi tut una, zici tu ca aia 1-2 cm din varf ii schimba atat de radical valoarea?
spune un nume a campionului din Master care sustine asa ceva.
si care e faza ca e dintr-o bucata, nu stiam ca asta e un dezavantaj :lol1:
Explica ce experienta ai avut TU cu vanzarea vreunui Steez rupt 1-2 cm din varf, daca tot pui omu sa scada pretul.

Pretul e mai mult decat corect, nu lasa nici un leu, "strambe" sunt destule. :respekt:
Electricianu' are dreptate! :lol: Multi vor MOCA, mult moca. Eventual sa-l platesti pe cumparator, ca-i dintr-o bucata si oricum dincolo era mai ieftin....
Ovidiu unde se poate vedea lanseta?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Feb 2013, 13:31

roly scrie:
Roly , te contrazic putin , eu "am rupt" din virful unui Kistler LTX cam 2-3 cm.....am montat inapoi inelul si batul a devenit mult mai senzitiv si mai ok decit era initial :lol: ....eu l-am vindut mai departe unui prieten de care ma rog si in ziua de azi sa mi-l revinda si omul nici nu vrea sa auda :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Pretul Steezului la 600 lei cit cere omul pe el, e aproape cu 50 % mai mic , avind in vedere faptul ca de nou la Arrow a costat cam 1100 lei. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Ovidiu Nicolae
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Ovidiu Nicolae » 28 Feb 2013, 21:20

Lanseta s-a vandut .Multumesc de gazduire se poate inchide anuntul . :)

Închis