Fenwick HMG 7" la 1/4 - 1 1/4

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Vegas_75
veteran
veteran

Re: Fenwick HMG 7" la 1/4 - 1 1/4

Mesaj de Vegas_75 » 11 Feb 2013, 22:26

spiridusul scrie:Ca e banc, hai, pot sa fiu de acord. Dar ca e si bun deja este mult discutabil :lol1:
spiridusule iar o su.gi pe interes sau o mai faci si din placere din cand in cand ? daca ti-o arat o data iti lasa gura apa cred ...

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 11 Feb 2013, 22:31

Ma intreb cate bete si moristi o mai avea prin debara... :roll:
Si ma mai intreb cat va mai dura pana le va vinde de cand s-a facut de ras pe forum. :roll:
O sa fac apel la useri sa se abtina sa mai cumpere de la el. Sa faca lansetele araci de vie sau de rosii si moristile lui le adapteaza ca masini manuale de macinat cafea. :twisted:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 11 Feb 2013, 22:55

Toate afacerile care le-am facut impreuna s-au desfasurat in bune conditii omul este parolist si de cuvant adica ce zice face,nu inteleg de ce tot aruncati cu noroi pe aici si incercati sa-l discreditati pe nedrept.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 11 Feb 2013, 23:03

Ryobi, pe nedrept zici? Nu s-a dat singur de gol cu clona lui, crapponne? In mod normal, daca era un administrator serios, care sa respecte regulamentul sau, nu mai era pe aici de mult, dupa antecedentele cu celalalte clone dovedite. OK, daca inca este pastrat, din motive pe care eu nu le inteleg, am voie macar sa ma amuz pe seama unora ca el. Si fraier, si cu gura mare...exact exemplul cel mai bun de om care in mod normal trebuie ignorat, dar uneori chiar este savuros pustiul :) Cat despre cat de serios este, poate sa fie parerea ta si o respect; altii au avut experiente mai putin placute.

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 11 Feb 2013, 23:05

respect parerea altora, insa eu am avut doar de castigat din singura tranzactie pe care am avut-o cu Vegas. despre clone si alte cele nu comentez, nu e locul meu, exista admin si moderatori pe forum.

liviu68
senior
senior

Mesaj de liviu68 » 11 Feb 2013, 23:18

Scuze off topic, dar si eu am cumparat o lanseta de la Vegas si i-am vandut o mulineta si am fost multumit de fiecare data. Omul a fost serios. Cred ca a cumparat mai mult decat a vandut aici pe forum.
Nu stiu ce a incercat dar nu cred ca merita tratamentul acesta.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 11 Feb 2013, 23:20

spiridusul scrie:Ryobi, pe nedrept zici? Nu s-a dat singur de gol cu clona lui, crapponne? In mod normal, daca era un administrator serios, care sa respecte regulamentul sau, nu mai era pe aici de mult, dupa antecedentele cu celalalte clone dovedite. OK, daca inca este pastrat, din motive pe care eu nu le inteleg, am voie macar sa ma amuz pe seama unora ca el. Si fraier, si cu gura mare...exact exemplul cel mai bun de om care in mod normal trebuie ignorat, dar uneori chiar este savuros pustiul :) Cat despre cat de serios este, poate sa fie parerea ta si o respect; altii au avut experiente mai putin placute.
Bai spiridusule mai esti si mincinos si tupeist la greu, chiar sustii aberatii mai mari ca tine. Nu ai cumparat si tu si Gogol de la mine si nu ati guitzat nimic, v-a placut atunci, va frecati mainile de bucurie , apoi , dupa o perioada ati inceput sa ridicati capul si sa improscati cu noroi.
Cine a avut mai mincinosule experiente mai putin placute cu ce a cumparat de la mine ? Esti complet rau intentionat si mincinos notoriu. Chiar tu ai cumparat in doua sau trei randuri de la mine, si un Dam Calyber si un Shimano Nasci daca imi aduc bine aminte si goagal a luat o mulineta Cabelas Prodigy 1500 si un Nanoflex de 15-30 gr si , dupa o vreme, precum curvele si lichelele sunteti tari in clanta, va dati in stamba , sa va cunoasca lumea , pe voi aia fara vina, usile de biserica , mi-e sila de voi doi , parsivi , invidiosi si frustratii forumului ...

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 11 Feb 2013, 23:30

Noi nu am facut bisnita si nu ne-am facut clone sa jignim si sa aruncam cu noroi.
Chiar meriti acest tratament cu varf si indesat.
Probabil cei de mai sus nu stiu ca ti-au platit pe o lanseta sau mulineta mai mult decat s-a vandut pe forum. Probabil nu au atata timp sa traga concluzii si ii inteleg.
Asa ca nu mai face pe victima ca esti si vei ramane o javra ordinara.
Si atata timp cat voi freca menta pe forum o sa am grija sa nu mai vinzi nimic, o sa te vanez si o sa-ti demasc toate clonele, precum am facut pana acum. O sa pun poze si linkuri cu mutra ta libidinoasa sa te invete lumea sa fuga de tine. :evil:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 11 Feb 2013, 23:34

Eu unul nu am avut probleme la cele doua tranzactii avute cu tine, Vegas. Altii, da, si s-au exprimat pe topicul cu ultima ta Tierra vanduta.
Totusi eu zic ca se muta discutia intr-o directie care sa-l avantajeze pe Vegas, dar care nu are legatura cu motivele pentru care a ajuns de bascalia unei parti din forum (si a mea). Intai, are clone multiple, dovedite, fatalitate, chiar de el pe topicul cu nanoflexul. Poti zice despre mine cat vrei ca sunt rau intentionat etc etc, dar despre tine te cam arde inima sa recunosti cat de fraier, prost ai fost :D Un regulament este incalcat. OK, Esti tolerat aici. Foarte bine, daca tu esti tolerat, da-mi voie si mie sa ma amuz pe seama prostiei tale pe care, culmea, nici nu te mai chinui sa o maschezi (revin la topicul cu nanoflexul si crapponne).
In al doilea rand pe mine personal m-a jignit de foarte multe ori, totul incepand cu acel topic despre iesirea pe Izvoarele. Pe urma a degenerat treaba. Nu-mi cerei sa-l iubesc, banuiesc, dupa ce m-a jignit in repetate randuri. OK, il tolerez de cele mai multe ori. Dar cand mai da o dovada a prostiei sale nu pierd deloc ocazia sa-l ard. Nu de alta, dar sa nu traiasca cu impresia ca orice ii este permis doar pentru ca el e Vegas.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 11 Feb 2013, 23:50

Bai voi doi irositi timpul si rabdarea multora de aici de pe forum care nu apreciaza circul si mahalaua ieftina pe care voi doi o produceti. Si eu sunt fraier ca imi pierd timpul cu unii ca voi, doi pisalogi obositi si tristi, fara nici o perspectiva.
Nu va baga nimeni in seama si va bagati singuri in seama. Puteti sa mai scrieti tot ce va avorteaza mintea aia pleostita ca aveti un mare Ignore, sunteti vrednici de mila amandoi.

Scrie răspuns