Eu zic ca trebuie luate masuri impotriva atacurilor la persoana, adica este un grup de useri care efectiv nu dau doi bani pe forumu asta si intra aici doar cu un singur scop sa denigreze sa atace si sa-si poarte rafuielile personale aici in lumea virtuala,neavand nici o legatura cu pescuitul la rapitori.
Si eu personal regret atmosfera de acum cativa ani cand efectiv nu vedeai asa ceva si mai regret si multi useri vechi cu experienta de la care eu personal am invatat multe lucruri si care nu mai intra sau intra extrem de rar, pt ca datorita saitului asta m-am apucat de pescuitul la rapitori.
Si ma intreb ce pot invata novici care acum se apuca de pescuit si intra pt prima data aici si vad atatea mizeri si refulari.
Nu trebuie sa stam cu mainile in san si sa asteptam sa rezolve situatia dan radulescu ci sa taxam toti atacurile la persoana si sa nu mai toleram asa ceva pe aici indiferent cine e vinovat si cine nu.Pt ca daca mergem pe principiul nu ma intereseaza nu sunt problemele mele atmosfera asta o sa continue la nesfarsit.
Si eu am trecuta printr-o situatie asemanatoare cu cea ce i se intampla lui vegas_75 si nu a fost deloc placut e f greu sa te
comporti civilizat cand dupa fiecare postare de a ta venea un atac cu insulte minciuni si denigrari.
Eu vreau sa cred ca toti useri acestui forum sunt oameni civilizati si de bun simt iar mizeriile,insultele si marlaniile nu-si au locul aici pt ca saitul se numeste rapitori.ro nu dupablocuri.ro.
Fenwick HMG 7" la 1/4 - 1 1/4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Fenwick HMG 7" la 1/4 - 1 1/4
Au aparut primele banari ! E un semn...Sper de bun augur 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Re: Fenwick HMG 7" la 1/4 - 1 1/4
Nimeni nu mai pescuieste astazi cu aceeasi mulineta si lanseta de acum 3 ani, decat daca ori nu au buget, ori au ajuns in top, ori nu-l pasioneaza atat de mult spinningul. Ce bucuros as fi fost sa vand eu in castig insa de fiecare data a trebuit sa las la pret ca sa mearga tranzactia, am acceptat asta. Scrie Cristi, adica Vegas,K-gula,crapone, etc.
Iar emiti adevaruri absolute si gresesti din start ! Eu pescuiesc de mai bine de 8 ani ,in principal, cu un Twin Power de 2500 de care m-am indragostit iremediabil iar acum, cand a inceput sa dea semne de batranete, ma doare sufletul. De fapt a imbatranit o data cu mine la cat l-am hartanit ( vara ma duc de regula de cel putin doua ori pe saptamana la salau). Desi mai am vreo 5 - 6 mulinete pentru salau ( toate shimano sau Daiwa -Stradic,Symetre,Infinyti,Caldia,Exceler, etc) si alte 2 - 3 pentru stiuca( antichitati - Abu C 4 x, C4 - traiasca melcul-roata melcata) tot Twin Power-ul e de suflet. I-am bagat saibe de presiune, vaselina regenerativa si o sa trag de el pana o sa-i cada manivela. Din pacate, o data cu schimbarea satatului in tanar pensionar, mai greu o sa pot sa imi mai cumpar una la fel. Asa ca lasa "bisnitereala', cumpara-ti o scula ca lumea ,invata-te cu ea si gata. In alta ordine de idei, eu am stat o data de vorba cu tine la mine acasa si sincer nu mi s-a parut sa ai probleme de comportament sau alte "pasarele la mansarda", de aceea ma mai obosesc sa-ti scriu, sa intelegi ca nu procedezi bine de multe ori si-ti atragi automat oprobiul partenerilor de tranzactii. Ti-am mai spus, pot intelege daca pasiunea ta este sa cumperi si sa vinzi scule de pescuit (la urma urmei altii au pasiuni mult mai ciudate ca asta) si sant convins ca cel putin, aici pe forum, din asa ceva nu se pot castiga bani ( in afara de cei care vand scule "importate" de afara, cumparate cand nu sant atenti vanzatorii prin suoermarketuri). Incearca o perioada sa intri in "silentium stampa "si revino cu un alt nume de user, fara sa-ti mai dai nr. de telefon pe site. Numai bine.
Iar emiti adevaruri absolute si gresesti din start ! Eu pescuiesc de mai bine de 8 ani ,in principal, cu un Twin Power de 2500 de care m-am indragostit iremediabil iar acum, cand a inceput sa dea semne de batranete, ma doare sufletul. De fapt a imbatranit o data cu mine la cat l-am hartanit ( vara ma duc de regula de cel putin doua ori pe saptamana la salau). Desi mai am vreo 5 - 6 mulinete pentru salau ( toate shimano sau Daiwa -Stradic,Symetre,Infinyti,Caldia,Exceler, etc) si alte 2 - 3 pentru stiuca( antichitati - Abu C 4 x, C4 - traiasca melcul-roata melcata) tot Twin Power-ul e de suflet. I-am bagat saibe de presiune, vaselina regenerativa si o sa trag de el pana o sa-i cada manivela. Din pacate, o data cu schimbarea satatului in tanar pensionar, mai greu o sa pot sa imi mai cumpar una la fel. Asa ca lasa "bisnitereala', cumpara-ti o scula ca lumea ,invata-te cu ea si gata. In alta ordine de idei, eu am stat o data de vorba cu tine la mine acasa si sincer nu mi s-a parut sa ai probleme de comportament sau alte "pasarele la mansarda", de aceea ma mai obosesc sa-ti scriu, sa intelegi ca nu procedezi bine de multe ori si-ti atragi automat oprobiul partenerilor de tranzactii. Ti-am mai spus, pot intelege daca pasiunea ta este sa cumperi si sa vinzi scule de pescuit (la urma urmei altii au pasiuni mult mai ciudate ca asta) si sant convins ca cel putin, aici pe forum, din asa ceva nu se pot castiga bani ( in afara de cei care vand scule "importate" de afara, cumparate cand nu sant atenti vanzatorii prin suoermarketuri). Incearca o perioada sa intri in "silentium stampa "si revino cu un alt nume de user, fara sa-ti mai dai nr. de telefon pe site. Numai bine.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.