LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Eugen D...alege-ti bine cuvintele inainte sa vorbesti!Orice ar fi nu bagam in discutii copilasii de noua ani,DA?daca ai sange enunta-te,arunca-te...tu si aia ca tine gen,Adrian(daca ai stella si avid...omul este limitat daca crede ca asta este apogeul,ceva de neatins pentru voi:)))))..si nu mai stiu cum,ii **** grija ce fac astia ca mine care mai prind peste pe ici pe colo,dar voi stati si butonat-ti in plm pe internet si nici trei zile pe an nu pescuiti,il faci pe ala braconier,dar voi nu stiti mancami-ati **** ca noi ne omoram cu braconoierii..curent,gaze,plase..etc cand voi ne jigniti pe intern...ce face-ti voi pt pestii?cand labarii astia ca tine spun fapte,eu pescuiesc,unde pescuiesc eu nu se curenteaza si unde sunt eu nu vor fi ca tine...****!!sa vezi ca te rup in maini,pisatule!!
da, nu prea mai intru pe site, cum din pacate nici nu ma prea mai duc la pescuit; ai fost sau nu ai fost cu mine la pescuit?
mini mic e miti..sau cine v-a dus la balta,colo cu vio....un politist:))
Stii cum e Andrei, ca si cu motocicletele, sunt unii de merg mereu pe ele si unii de au niste valori de motociclete, vorbesc despre ele pe net o gramada, dar nu fac 1000 de km pe an, ca sunt prea smechere de plimbat. la fel si aici. eu nu m-am mai dus la peste, am tacut. altii, nu s-au mai dus la peste...se plictisesc...i sa mai punem niste intrebari..
mini_mic, esti Mihai Petcu? daca da..te rog, urmatoarele noastre conversatii sa le avem la telefon...mie nu imi place spalatul de rufe pe net. multumesc, mihai predescu.
Mihai eu nu am km cu moto,dar nu imi permit sa dau sfaturi gen,cum sa mergi pe o roata dar pot sa mai pun o poza cu un salau de 5kg pe net!scurt!!
ne cam clarificaram cine suntem noi, doar Eugen D nu da nici un semn de viata...deci?
da, da, asteptam.Andrei Op scrie:Mihai eu nu am km cu moto,dar nu imi permit sa dau sfaturi gen,cum sa mergi pe o roata dar pot sa mai pun o poza cu un salau de 5kg pe net!scurt!!
Va inselati. Io-s de parere ca scoala vietii e cea mai buna dintre scoli, desi toti cei care n-au altele o au p-aia, deci nu-s studentsmg scrie:Nu-i asa domnul student ?

Dar uite ca poate pe viitor o sa incerc sa fac o facultate la Spirtu sau cel mai bine pe Google, ma mai gandesc unde.
Tata mi-a gravat asa pe cotorul primei lansete pe care mi-a pus-o in mana : make love not war - 69 ( era hipiot batranu si cine stie poate si primul rod builder din Romania ). Asta va urez si voua.
P.S Nu l-am mai intrebat daca avea sau nu plumb la coada.
Obiectiv: 8,1 kg !
Auzi bah...
)mini mic sau cum ti-oi zice,da-te....