Am observat rapspunsul dumneavoastra. Ma refeream la Julien care s-a oferit sa-mi dea cateva muste artificiale pentru clean.grider46 scrie:Am raspuns

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am observat rapspunsul dumneavoastra. Ma refeream la Julien care s-a oferit sa-mi dea cateva muste artificiale pentru clean.grider46 scrie:Am raspuns
Mai incearca. Nu am nici un mp de la tine. Sau contacteaza-ma pe mail: marius.julien@gmail.commarius06 scrie:V-am trimis un mesaj privat in care v-am intrebat in legatura cu niste mici detalii pe care probabil nu l-ati observat. O zi buna in continuare!
Aveti dreptate. O sa incerc din nou.julien scrie:Mai incearca. Nu am nici un mp de la tine. Sau contacteaza-ma pe mail: marius.julien@gmail.commarius06 scrie:V-am trimis un mesaj privat in care v-am intrebat in legatura cu niste mici detalii pe care probabil nu l-ati observat. O zi buna in continuare!
Pai v-am trimis un MP . Totusi , nu se poate sa mai asteptati o zi doua. Vreau sa aflu cat costa transportul lansetei , si dupa sa vad daca imi mai raman bani si de transportul mustelor.julien scrie:''drace'' trimite o data adresa ca am muste deja legate si vreau sa ti le trimit. Vezi sa n-o trimiti iar la'grider'.
Ps: te-as bate ca pe fiul meu. Chiar daca nu a luat de la mine decat o singura palma in prima zi de scoala, tot l-as bate in fiecare zi.
Transportul daca e pe Posta Romana te costa maxim 12ronmarius06 scrie:Pai v-am trimis un MP . Totusi , nu se poate sa mai asteptati o zi doua. Vreau sa aflu cat costa transportul lansetei , si dupa sa vad daca imi mai raman bani si de transportul mustelor.julien scrie:''drace'' trimite o data adresa ca am muste deja legate si vreau sa ti le trimit. Vezi sa n-o trimiti iar la'grider'.
Ps: te-as bate ca pe fiul meu. Chiar daca nu a luat de la mine decat o singura palma in prima zi de scoala, tot l-as bate in fiecare zi.
Mai asteptati putin va rog!![]()
Deci nu am nevoie decat de 12 Ron , nu ?julien scrie:Ma, tu est nebatut. Donatia este donatie. nu te costa nici un transport. Ti-am cerut eu ceva?