Doritor de muscarit , caut echipament modest si ieftin.

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

marius06
utilizator nou
utilizator nou

Doritor de muscarit , caut echipament modest si ieftin.

Mesaj de marius06 » 10 Aug 2012, 13:37

Va salut! Cum rezulta si din titlu mi-as dori foarte mult sa practic fly fishing-ul. Am mai pescuit pana acum la musca artificiala , dar cu o varga de 4m + monofilament.
Asadar , as dori sa-mi achizitionez o lanseta si o mulineta pe care nu o folositi si nu mai puteti sa va descotorositi de ea, fiind uitata undeva , prin debara. Bugetul meu este foarte foarte restrans , undeva la 80 90 Ron. Stiu ca este foarte putin , dar momentat atat imi pot permite. Pentru unii pare extrem de putin , dar pentru mine nu-i asa , mi-a luat ceva timp sa-i strang chiar si pe si pe acestia ( sunt elev , 17 ani ) . Pestele vizat de mine este cleanul , iar locul unde doresc sa pescuiesc este un parau cam de 5 - 7 m latime si cu apa ce depaseste rareori 0,5m. Asadar , poate gasiti ceva ce nu va mai foloseste pe acasa , si vreti sa ajutati un doritor de practicare a acestui stil minunat de pescuit. Astept orice rapuns care ma poate ajuta; nu sunt pretentios si imi doresc foarte mult asta.
Va multumesc si va salut! :D

grider46
junior
junior

Re: Doritor de muscarit , caut echipament modest si ieftin.

Mesaj de grider46 » 10 Aug 2012, 13:58

Iti donez eu echipamentul meu de flly.Nu este cine stie ce dar merge pentru inceput,e un bat de la Shakespeare clasa 5-6 si cu mulineta de la Okuma cu fir plutitor WF.Da mi adresa ta ca sa stiu unde sa le trimit

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 10 Aug 2012, 14:22

:respekt: :respekt: :respekt:
grider46 scrie:Iti donez eu echipamentul meu de flly.Nu este cine stie ce dar merge pentru inceput,e un bat de la Shakespeare clasa 5-6 si cu mulineta de la Okuma cu fir plutitor WF.Da mi adresa ta ca sa stiu unde sa le trimit

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 10 Aug 2012, 14:58

Salut ,si bun venit in fly fishing.Jos palaria pt Grider

marius06
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius06 » 10 Aug 2012, 15:04

grider46 scrie:Iti donez eu echipamentul meu de flly.Nu este cine stie ce dar merge pentru inceput,e un bat de la Shakespeare clasa 5-6 si cu mulineta de la Okuma cu fir plutitor WF.Da mi adresa ta ca sa stiu unde sa le trimit

Iti multumesc foarte mult. Ma bucur ca mai exista oameni cu sufletul mare precum al tau.
O sa te contactez cat de reped pot printr-un MP.
Salutare! :)

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 10 Aug 2012, 16:05

O sa ai nevoie si de muste. Da-mi o adresa sa-ti trmit cateva muste legate de mine si cred ca mai gasim cate ceva folositor. In mod sigur o cutie speciala pt.ele Oricum nu le astepta inainte de o saptamana. Nu stiu cat timp o sa am sa-ti leg mustele. Tot respectul pentru tine. Mi-as dori ca si fiul meu care are 19 ani sa fie atras de acest sport, dar deocamdata are alte hoby-uri :respekt:

marius06
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius06 » 10 Aug 2012, 16:39

Va multumesc mult! Chiar as avea nevoie de cateva musculite artificiale. In acest moment nu am decat doua musculite Red Tag si inca doua ce imita un gadacel. Va multumesc din suflet. Ma bucur nespus de mult ca exista oameni ce ma ajuta fara nici un interes. Va doresc tot binele din lume. :respekt:

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 10 Aug 2012, 17:25

Trimite-mi adresa sa o am ca nu se stie cat de repede pot sa-ti trimit mustele. Oricum nu poti sa le primesti daca nu am adresa. Snur intins.

marius06
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius06 » 10 Aug 2012, 18:10

V-am trimis un mesaj privat in care v-am intrebat in legatura cu niste mici detalii pe care probabil nu l-ati observat. O zi buna in continuare!

grider46
junior
junior

Mesaj de grider46 » 10 Aug 2012, 18:14

Am raspuns

Scrie răspuns