Factory rods St.Croix si G. Loomis disponibile
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Fiecare isi cumpara de unde vrea,in functie de buget si cat de tare se grabeste.
Eu sunt mai zgarcit,chiar tare zgarcit
si am ales varianta custom,un Lamiglas MT de 8'9'',1/2-1 3/8 (greutatea lansetei custom 132gr!!!)mi-a iesit la 700lei,fata de exact 1199lei cat costa una de fabrica la expozitie,iar de calitate pot sa va spun ca e invers proportionala cu pretul
Pretul de catalog al unei lansete de cast(de spin nu este decat ptr importatorul din RO)e de 320$ la care probabil se adauga 25 sau 30%,in functie de ,,importator''
Oare care varianta e mai buna?
Spor la vanzare si la cumparare ptr toata lumea
Eu sunt mai zgarcit,chiar tare zgarcit

Pretul de catalog al unei lansete de cast(de spin nu este decat ptr importatorul din RO)e de 320$ la care probabil se adauga 25 sau 30%,in functie de ,,importator''
Oare care varianta e mai buna?
Spor la vanzare si la cumparare ptr toata lumea
-
- veteran
Hello charly 33,
nu toti pescarii au descoperit lansetele custom si cei mai putin informati
raman fideli lansetelor de fabrica cu toate minusurile care le au.
Totusi St.Croix sau Phenix(si alte firme USA amrket) au o conceptie generala apropiata de lansete custom.
Lamiglas nu am recomandat nimanui lansete produse de fabrica pentru ca au grave defecte de conceptie.
Lansetele de fabrica de pe piata din USA au avut un salt calitativ vizibil la capitolul design/functionalitate in ultimii ani dar seriile si modelele trebuiesc alese cu o consiliere atenta.
nu toti pescarii au descoperit lansetele custom si cei mai putin informati
raman fideli lansetelor de fabrica cu toate minusurile care le au.
Totusi St.Croix sau Phenix(si alte firme USA amrket) au o conceptie generala apropiata de lansete custom.
Lamiglas nu am recomandat nimanui lansete produse de fabrica pentru ca au grave defecte de conceptie.
Lansetele de fabrica de pe piata din USA au avut un salt calitativ vizibil la capitolul design/functionalitate in ultimii ani dar seriile si modelele trebuiesc alese cu o consiliere atenta.