Factory rods St.Croix si G. Loomis disponibile
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Factory rods St.Croix si G. Loomis disponibile
Momentan discounturile pentru lansetele de fabrică St.Croix sunt cum urmează:
pentru o lansetă comandată 5% discount faţă de preţul actual de listă şi transport inclus din USA.
Pentru mai multe lansete comandate 10% discount faţă de preţul actual de listă şi transport inclus din USA.
Pentru o lansetă G.Lomis comandată pretul cu transport din SUA inclus va fi indentic cu pretul actual de lista.
Pentru cei care comandă mai multe lansete G.Loomis ofer 5% discount faţă de preţul actual de listă şi transport inclus din USA.
Momentan oferta lansetelor de fabrica se poate extinde cu TFO fly rods,
Redington fly rods , Winston fly rods si in scurt timp cu Phenix Rods.
Pentru cei interesati si de alte branduri din SUA pot sa ofer
mai multe informatii pe mail cristian.gab@gmail.com
pentru o lansetă comandată 5% discount faţă de preţul actual de listă şi transport inclus din USA.
Pentru mai multe lansete comandate 10% discount faţă de preţul actual de listă şi transport inclus din USA.
Pentru o lansetă G.Lomis comandată pretul cu transport din SUA inclus va fi indentic cu pretul actual de lista.
Pentru cei care comandă mai multe lansete G.Loomis ofer 5% discount faţă de preţul actual de listă şi transport inclus din USA.
Momentan oferta lansetelor de fabrica se poate extinde cu TFO fly rods,
Redington fly rods , Winston fly rods si in scurt timp cu Phenix Rods.
Pentru cei interesati si de alte branduri din SUA pot sa ofer
mai multe informatii pe mail cristian.gab@gmail.com
-
- veteran
nu cred ca-ti aduce nimeni o lanseta de 250-500$ fara avns hai sa fim seriosi n-am nimic cu mongolu o sa cumpar si eu de la el si mi se pare in regula sa-i virez banii integral in avans.Cikycian scrie:In 6-8 saptamani ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cristian.ene scrie:Livrarea lansetelor se face in 6-8 saptamani, plata se face in avans 50% in momentul comenzii ferme si 50% cand lansetele ajung la AWS.![]()
![]()
![]()
"mongolu" le aduce in 2 saptamani, fara nici un avans !
totusi trebuie sa fim realisti omul are niste preturi f bune mai mici decat imporatorul oficial st croix, mi se pare aiurea sa ai pretenti sa faci comanda fara sa sari cu nici un sfant la interval mai ales ca in state totul se plateste in avans.
si oferta lui ene mi se pare de bun simt.

-
- veteran
Mi se pare de bun simt sa lasi omul sa-si expuna oferta,indiferent cine e si ce vinde.Pt ,,mongolu" se poate deschide un topic separat,cei interesati le pot compara preturile,termenele,etc.Cikycian scrie:In 6-8 saptamani ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cristian.ene scrie:Livrarea lansetelor se face in 6-8 saptamani, plata se face in avans 50% in momentul comenzii ferme si 50% cand lansetele ajung la AWS.![]()
![]()
![]()
"mongolu" le aduce in 2 saptamani, fara nici un avans !