numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Nemernic
- veteran

liviu68 scrie:De aceea vin cu o singura rugaminte: dintre persoanele la care ai prezentat mulineta este macar una care poate sa confirme ca mulineta avea orice alta problema in afara de lipsa acelei garnituri de distantare/reglare a pozitiei tamburului (nici nu stiu daca garnitura vine o data cu mulineta) ?
O singura opinie impartiala si renunt.
Pentru inceput citeste topicul asta:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... sc&start=0
Iar acum il rog pe Edy_Curiosul, daca doreste, sa spuna ce piesa a fost montata gresit [i-am trimis si poza cu piesa(garnitura) prost pusa]
p.s.: rolul garniturei despre care vb tu, este acela de a pune mai sus sau mai jos firul... in schimb, la mulineta ta era alta problema.... si aceea ca tamburul se misca ca un facalet in ceaun

de aici si punerea firului in valuri

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
andi_frincu
- junior

-
legat de forum ...totusi...
super idee... sa speram ca va fi un topic foarte scurt si doar consultat (nu si completat)
si...da ... cred ca ar fi bine ca discutiile contradictorii (intermedierile, impacarile s.a.m.d.) sa se faca in alta parte (gaditi-va ce greu ar fi sa urmaresti o discutie cand sunt trei-patru ''perechi'' de certati (care la randul lor au amici sau daialalti...ca la manelisti)
toate cele bune...
andi
-
kleniacul
- veteran

Ideea e buna,dar mai apare si problema postarilor sub alt nume,asa zisele clone,asa incit userii aflati la prima vinzare,asa ca si mine,trebuie priviti cu prudenta,nu cu scepticism,mai ales ca nu pot fi usor depistati.Ar fi bine si daca ar exista calificative si pentru cumparatori,de ex eu am cumparat cite ceva de pe forum si m-am straduit de fiecare data sa ajung rapid la posta sau la curier,deci as avea calificative pozitive prin prisma seriozitatii de a achita ce am comandat.
-
edy.tm
- veteran

-

Ma bucur ca sunteti de acord sa dam aici cu bilele negre, sper sa nu fie prea multe....
Toata stima.
Edy.
-
Dsignxxx
- senior

Ideal ar fi ca topicul asta sa ramana doar cu bile negre. Sa nu contina alte discutii, in asa fel incat oricine intra sa poata vedea cu usurinta cine are bila neagra. Apoi in acelasi post sa fie un link catre un topic separat in Cafenea unde sa se descrie pe larg ce s-a intamplat si unde cel acuzat sa aiba posibilitatea sa se apere. Aici sa ramana doar strict informatia, motivatia si discutia le gasim altundeva.
Sper sa nu se intinda pe prea multe pagini acest topic!
-
Michael
- Moderator

Deja s-a întins prea mult si aici...vorbă multă....
-
lee lee
- senior

-
ma bucur ca exista acest topic.as dori si eu sa-mi exprim nemultumirea fata de un produs cumparat de mine de la Shirkan din Sibiu.fara nici o suparare.am luat un rod-pod no name folosit la 60 ron.nu l-am folosit pana acum vreo 2 saptamani cand am constatat ca nu prea este stabil,iar la vant mai puternic se rastoarna fff usor.nici drept nu prea sta,se clatina.toate astea se datoreaza faptului ca a fost modificat.si nu degeaba l-a vandut omul.
deci o bila mare neagra pt Shirkan.
Shirkane daca accepti eu iti trimit rod pod-ul inapoi pt ca e de 2 bani.sorry.
Catch & relax
-
Vlad S.
- veteran

Pai la 60lei la ce te asteptai? Sa fie la fel de bun ca alea scumpe?
Eu nu ma pricep ca nu mai folosesc asa ceva de 6ani, dar calitatea costa si ar trebui sa iti dai seama singur de treaba asta.
-
dan38
- utilizator nou

ia auzi...bine ca ai luat ceva...nu conteaza ca ai luat teapa...ce tare

)))
-
dan38
- utilizator nou

sorry