De cine sa ne ferim. !

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

edy.tm
veteran
veteran

De cine sa ne ferim. !

Mesaj de edy.tm » 24 Mai 2011, 16:10

Salut.

Vin cu o propunere, daca nu vi se pare Ok, rog un moderator care ii de parerea voastra ,sa stearga topic-ul.

Daca tot ati facut topic de Feedback pentru anunturi vanzare cumparare, si topic de Donatii , ambele Sticky :lol: m-am gandit ca s-ar putea face si un topic unde sa ne exprimam ,,parerea'' si nu numai despre unii useri care ne-au ,,tepuit'' s.a.m.d. Sa stim de cine sa ne ferim, parca au fost unii care au fost tepuiti ,si au scris asta la ,,Feedback anunturi vanzare-cumparare'' dar sunt multe multe pagini, si daca te pui sa cauti pe respectivul pe acolo, s-ar putea sa te apuce a 2-a zi.

Vin cu propunerea asta deoarece si eu am vrut sa cumpar de la cineva ceva si nu am avut incredere deoarece nu am auzit pe nimeni sa fi zis ceva de bine de respectivul... si am renuntat.

Daca vi se pare Ok ideea, va rog sa va spuneti parerea, daca NU, la fel.
Numa' bine.
Edy.

vasilepop_65
senior
senior

Re: De cine sa ne ferim. !

Mesaj de vasilepop_65 » 24 Mai 2011, 16:31

edy.tm scrie:..... sa ne exprimam ,,parerea'' si nu numai despre unii useri care ne-au ,,tepuit'' s.a.m.d......
Edy.
Se intamplat si asa ceva?!
Imagine

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 24 Mai 2011, 16:34

Ar fi foarte bine sa se aplice ideea.Ar fi un fel de ,,colt negru'' si poate descurajeaza pe cei care intentioneaza sa faca o astfel de tranzactie, sa insele un alt coleg de forum.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Mai 2011, 16:53

ok, deci in topicul asta se dau doar bile negre...am zis inca de la inceput in topicul cu feedback-uri ca acordarea de bile albe nu ajuta cu nimic.
deci aici dati drumul la cele negre.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Dsignxxx
senior
senior

Re: De cine sa ne ferim. !

Mesaj de Dsignxxx » 24 Mai 2011, 16:58

edy.tm scrie: si eu am vrut sa cumpar de la cineva ceva si nu am avut incredere deoarece nu am auzit pe nimeni sa fi zis ceva de bine de respectivul... si am renuntat.

Edy.
Pai in felul asta oricine vinde ceva pentru prima data nu va avea nici o sansa.
Bilele negre ajuta foarte mult pe ceilalti, dar cineva nou nu are nici bila alba nici neagra...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Mai 2011, 17:11

pai bilele negre se acorda dupa prima tzeapa, nu?
deci presumtia de corectitudine trebuie acordata, macar prima oara.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 24 Mai 2011, 17:27

Eu sunt una dintre victime :))

Bila neagra pentru Dl Mihaila Alexandru cu urmatoarea adresa: Bulevardul Republicii Bloc 2A, scara 4, ap 12, loc. Resita , jud CaraS-Severin !!!!
Am dat adresa ca sa nu pateasca si altcineva sa trimita un colet pe aceasta adresa si sa astepte 2 saptamani sa-i vina rambursul, iar coletul sa stea mult si bine la oficiul postal din Resita, iar cand il suna pe destinatar sa i se spuna ca a uitat ca are de primit un colet si ca acum e la munca!!!

liviu68
senior
senior

Mesaj de liviu68 » 24 Mai 2011, 17:47

Ar fi fost mai interesanta o modalitate de arbitraj în cazul unor comentarii incorecte.
Eu am primit un asemenea comentariu de la un "nemernic'', absolut nejustificat in opinia mea. Nu era multumit cum aseza o mulineta fire subtiri desi probabil a primit o multime de explicatii ca este necesara o garnitura de distantare.

As fi fost tare bucuros sa arbitreze cineva situatia aceea, dar nu am avut cum sa ripostez eficient asa ca am renuntat sa incerc sa mai vand sau sa cumpar ceva.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 24 Mai 2011, 17:48

liviu68 scrie:Ar fi fost mai interesanta o modalitate de arbitraj în cazul unor comentarii incorecte.
Eu am primit un asemenea comentariu de la un "nemernic'', absolut nejustificat in opinia mea. Nu era multumit cum aseza o mulineta fire subtiri desi probabil a primit o multime de explicatii ca este necesara o garnitura de distantare.

As fi fost tare bucuros sa arbitreze cineva situatia aceea, dar nu am avut cum sa ripostez eficient asa ca am renuntat sa incerc sa mai vand sau sa cumpar ceva.
Liviu, stii foarte bine ce mulineta ai vandut :wink: ..... Inca o data si ptr ultima data iti zic: mi-ai garantat ca mulineta functioneaza 100%.... si nu a fost asa... si cu asta punct !
p.s.: daca era doar de la garnitura... era bine, Liviu.... Vezi cui i-ai dat mulineta ptr a o gresa, si spune-i sa invete sa reansambleze o mulineta.........
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

liviu68
senior
senior

Mesaj de liviu68 » 24 Mai 2011, 18:24

Nemernic scrie:
liviu68 scrie:Liviu, stii foarte bine ce mulineta ai vandut :wink: ..... Inca o data si ptr ultima data iti zic: mi-ai garantat ca mulineta functioneaza 100%.... si nu a fost asa... si cu asta punct !
p.s.: daca era doar de la garnitura... era bine, Liviu.... Vezi cui i-ai dat mulineta ptr a o gresa, si spune-i sa invete sa reansambleze o mulineta.........
Ca sa nu stric topicul care se anunta intersant, incerc o singura interventie si dupa aceea renunt definitiv; stiu ca atunci cand ai constat ca mulineta nu aseaza firul asa de uniform cum te asteptai ai consultat mai multe persoane care se pricep la mulinete, posibil nume sonore pe forum.

De aceea vin cu o singura rugaminte: dintre persoanele la care ai prezentat mulineta este macar una care poate sa confirme ca mulineta avea orice alta problema in afara de lipsa acelei garnituri de distantare/reglare a pozitiei tamburului (nici nu stiu daca garnitura vine o data cu mulineta) ?
O singura opinie impartiala si renunt.

Scrie răspuns