vand barca gonflabila cu kila
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Bai frate , ti-am mai raspuns odata si mi-au dilit postarea !iuly185908 scrie:mda e ceva de genu la alea 2
Cum vinzi tu o barca care-i ,, in genu' " lu' nu stiu care alte doua ???
Marca ,
Materialul ,
.... alea alea ! Si ..... poze , nene ! Obligatoriu !
Pe bune , vrei s-o vinzi sau doar sa stim noi ca ai o barca de vanzare ? Daca-ti imaginezi ca vine vre-unu' din Bucuresti , din Dr. Tr. Severin sau Constanta intr-o ,, plimbare " pan'-la Bacau ..... s-o vada si acolo sa decida dac-o vrea sau nu , .... las-o-n subsol .
Pe bune , ma cam batea un gand s-o iau . Mi s-a luat , chiar dac-o dai cu-n milion .......

p.s. Am si eu o amanta . E cam in genul lu' alte doua ....
Inteleg ca vinzi o barca pneumatica nici ca aia dar asemanatoare cu cealalta si ca o dai cu kila. Pai cat cantareste? Dai si cu suta de grame? In cazul asta as vrea o bucata asa de vreo 280gr ca mai multi bani nu am. Daca ne strangem mai multi o dai mai usor. Ce spui? Macar placuta de identificare mi-o vinzi (d'aia inca nu am), si nu cantareste prea mult?
Sanatate maxima iti doresc!
Sanatate maxima iti doresc!
Bucuresti
-
- utilizator nou
ma voi sunteti ****, am facut poza la tablita, brand nu scrie pe ea, .... voi ce vreti sa ma duc sa o cantaresc?? ....... sau sa o tai sa vad ce material contine si ce grosime are???
Logic ca e pvc cu panza, la fel de logic ca are in jur de 35-38kg ca am zis ca e ceva de genul la alea 2 la care a dat link nemernic. (Logic pt cei care gandesc macar 2 secunde)
Altceva nu scrie pe barca "inteligentilor", ca nu ma durea mana sa scriu si eu
Cat priveste comentariile voastre in afara ca dati dovada de "smecherie" sunt inutile.
Degeaba sunteti veterani
daca asa intelegeti voi sa postati ceva. 
feugen cat priveste postul tau ....se zice ca cel mai destept cedeaza .... eu am cedat
Logic ca e pvc cu panza, la fel de logic ca are in jur de 35-38kg ca am zis ca e ceva de genul la alea 2 la care a dat link nemernic. (Logic pt cei care gandesc macar 2 secunde)
Cat priveste comentariile voastre in afara ca dati dovada de "smecherie" sunt inutile.
Degeaba sunteti veterani

feugen cat priveste postul tau ....se zice ca cel mai destept cedeaza .... eu am cedat
Poate daca totusi ai uploada poza fara sa ii dai resize, cat sa se inteleaga ceva din ea, ar fi ceva.
In acelasi timp trebuie sa fi constient ca nimeni nu o sa dea 1500 de lei pe ceva fara nume si fara detalii tehnice.
Ceva poze cu ea, in ansamblu, la rezolutie rezonabila, cu ceva obiect cunoscut pe langa (ca sa poata fiecare sa estimeze), te-ar ajuta enrom.
Imi pare rau sa iti zic, dar tu esti cel care greste in situatia asta.

In acelasi timp trebuie sa fi constient ca nimeni nu o sa dea 1500 de lei pe ceva fara nume si fara detalii tehnice.
Ceva poze cu ea, in ansamblu, la rezolutie rezonabila, cu ceva obiect cunoscut pe langa (ca sa poata fiecare sa estimeze), te-ar ajuta enrom.
Imi pare rau sa iti zic, dar tu esti cel care greste in situatia asta.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
- utilizator nou
fata de tine chiar nu am ce sa zic, te intereseaza si am incercat sa iti dau cat mai multe detalii.
daca preferi barca de la cristi albu pt ca are unu nume .. cumparo ca nu e de lepadat ca pret.
In afara sa i fac si o poza barcii chiar nu am cum sa dau alte detali ca nu le am. De ce sa mint zicand detalii pe care barca le poate avea sau nu
La poza a trebit sa fac resize ca are 20MB (originala)
Astazi vroiam sa ies pe lac si sa ii fac o poza cu tot cu motor dar din pacate a intervenit ceva si nu mai ies.
In afara de tine si de vegas restu chiar nu inteleg de ce au postat pe aici
PS: Daca crezi ca te ajut da-mi o adresa de email si iti trimit poza fara sa ii fac resize.
daca preferi barca de la cristi albu pt ca are unu nume .. cumparo ca nu e de lepadat ca pret.
In afara sa i fac si o poza barcii chiar nu am cum sa dau alte detali ca nu le am. De ce sa mint zicand detalii pe care barca le poate avea sau nu
La poza a trebit sa fac resize ca are 20MB (originala)
Astazi vroiam sa ies pe lac si sa ii fac o poza cu tot cu motor dar din pacate a intervenit ceva si nu mai ies.
In afara de tine si de vegas restu chiar nu inteleg de ce au postat pe aici
PS: Daca crezi ca te ajut da-mi o adresa de email si iti trimit poza fara sa ii fac resize.
- modigliani
- veteran
................... M-am gandit 5,4 secunde . ..... Da-i drumu' !!!!!iuly185908 scrie:ma voi sunteti ****, am facut poza la tablita, brand nu scrie pe ea, .... voi ce vreti sa ma duc sa o cantaresc?? ....... sau sa o tai sa vad ce material contine si ce grosime are???
..............................................................................................
Vand vapor . D-ala de merge pe apa si are volan ( d-ai spune timona , cica ) . N-are catarge da' are vele . El e cca nitel mai mare decat daca ar fi mic . Da' nici foarte-foarte mare nu e , nu-i atat de mare cat sa zici ca-i maaaaare ! Asadar e un vapor obisnuit . Nu stiu din ce e , n-am acum acetilena sa-l tai ca sa va spun . Il am pus bine pe fundul Pacificului . Va rog seriozitate . Daca-l vrea cineva ma scufund si va zic ce nume are si vad daca mai traieste secundu' . Ultima oara cand l-am sunat s-auzeau niste bolboroci . Ori se-neca , ori mancase fasole .
Dar e clar , vand vapor . Eventual la schimb cu MIG 21 cu ambii tamburi de aluminiu .
Mai Iulica, pot sa-ti spun asa fara sa te superi, sper, anuntul tau a plecat di start cu "stangul" In primul rand, tu cu manuta ta ai scris ca vinzi barca gonflabila cu kila. Daca scriai "Vand barca pneumatica cu chila" deja era un pic mai altceva. Faptul ca nu esti in stare sa spui altceva decat ca este gonflabila nu te avantajeaza cu nimic. In primul tau post ai spus ca nu este ca si chinezariile din comert. Pai cum demonstrezi asta daca nu poti spune marca? O barca NO NAME este o chinezarie in principiu, cu toate ca pana si aia dau o denumire la marea majoritate a marfurilor lor contrafacute. Barcile gonflabile au preturi diferite in functie de marca si materialele din care sunt construite (nu se fac numai din PVC). Tu la capitolul acesta nu excelezi deloc.iuly185908 scrie:ma voi sunteti ****, am facut poza la tablita, brand nu scrie pe ea, .... voi ce vreti sa ma duc sa o cantaresc?? ....... sau sa o tai sa vad ce material contine si ce grosime are???
Degeaba sunteti veteranidaca asa intelegeti voi sa postati ceva.
P.S. Fi tu ala mai destept (daca asa iti place tie sa crezi) si ramai cu barca in beci sa aiba si soriceii ceva de facut in timpul liber. Sa fi iubit de cine vrei tu si multumeste-te cu atat ca dragostea nu-ti vinde barca.

Bucuresti
Nu va suparati daca se poate? Sunt student si pescuiesc si eu cand am posibilitatea pe Dunare ca-i mai ieftin. Toti banii mei sunt 1400 de lei. Ar fi in regula cu Dumneavoastra suma aceasta? Nu lucrez si practic mi-e imposibil sa ma gandesc la inca 100 de lei.
Mi-as dori un raspuns serios va rog inainte de a-mi lua gandul. Multumesc!
Mi-as dori un raspuns serios va rog inainte de a-mi lua gandul. Multumesc!