da' ceva tot scrie pe ea,nu?vreun nume,ceva...iuly185908 scrie:ma voi sunteti ****, am facut poza la tablita, brand nu scrie pe ea, .... voi ce vreti sa ma duc sa o cantaresc?? ....... sau sa o tai sa vad ce material contine si ce grosime are???
Logic ca e pvc cu panza, la fel de logic ca are in jur de 35-38kg ca am zis ca e ceva de genul la alea 2 la care a dat link nemernic. (Logic pt cei care gandesc macar 2 secunde)
Altceva nu scrie pe barca "inteligentilor", ca nu ma durea mana sa scriu si eu
Cat priveste comentariile voastre in afara ca dati dovada de "smecherie" sunt inutile.
Degeaba sunteti veteranidaca asa intelegeti voi sa postati ceva.
![]()
secretul in vanzari sta in detalii.daca nu stii sa vinzi ceva,s-o poti descrie cat mai detaliat atunci nu prea vei avea succes.iar daca de atunci,de la primul post,nu ai avut vreme sa o umfli si sa-i faci poze atunci inseamna ori ca e ceva chinezarie ori nu vrei neaparat s-o dai.ca altfel te-ai deranja sa cauti detalii si sa ne impartartasesti.pe cativa dintre noi chiar ne-ar interesa o barca.si pe mine,dar inca nu dispun de bani.
faptul ca tu spui ca unii dau dovada de smecherie mi se pare ca nu suporti critica.