vand shimano clarus 8.6 salmoon steelhead nou-nout

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 26 Ian 2009, 09:30

bre seve, da cum faci mancatias' cu bete de 8'6 dintr-o bucata ?

ca se genereaza o problema logistica serioasa ....

ce masina ai ? :D :D :D

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 26 Ian 2009, 10:16

nu am mai mari de 7.10 dintr-o bucata....m-am gandit serios sa imi fac custom 2 bete de 8.6 dintr-o bucata dar inca nu am gasit nici un producator care sa mi le faca....da..lungimea genereaza ceva probleme dar am dunarea la 30 minute mers pe jos...le iau in mana si plec pe jos la pescuit...asta asa pentru placerea pescuitului...si pe spigot ar mai fi o solutie....dar o lanseta dintr-o bucata e superba, lucreaza altfel, o simti altfel in mana...mi-as face una doar asa pentru sufletul meu :D :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 26 Ian 2009, 10:48

nu merge , tati, sa bagi pescuit pe jos .... mai ales la dunare, unde pleci cu 5 kile de jiguri din principiu ......

cari la ele de iti vine acru ... nu mai zic ca poate ciupi un pestisor care te gandesti sa-l iei acasa :D :D :D

poti lua tub si sa-l pui pe portbagaj , cred .... da tot e incomod ...

ma rog, tu stii mai bine :D :D :D

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 26 Ian 2009, 13:52

nu e asa de greu...merg pe jos cu batul pana la barca, pregatesc barca, desfac lacatele si parama, scot ramele...am destui prieteni cu masini pe care sa ii chem la pescuit si care sa imi aduca bagajele...si sa le duca acasa...si mi se mai intampla de multe ori sa plec de nebun la pescuit doar cu 10 jiguri si cateva plastice...ca intre baraje lucrurile se schimba mai rar, cunosc bine locurile si agatatorile...sunt zile cand plec de acasa doar sa fiu plecat, nu ma intereseaza prea mult daca da salaul sau nu...se intampla mai rar dar se intampla...sunt o fire mai contemplativa de fel si de multe ori mi se intampla sa imi fuga gandul in alte parti..dar si cand e de pescuit e de pescuit, pescuim ...ploaie, soare, zi , noapte... NU SE DISCUTA..ca la armata :D :D

marius_32
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius_32 » 29 Ian 2009, 23:21

am reusit astazi sa vad batul la cineva in bucuresti. e chiar fain, mult mai fain ca betele mele. imi place ca e intr-adevar fast, se simte ca are si ceva putere si nici la capitolul detalii nu sta rau. are si o multime de inele, si se simte bine la mana. tu de ce vrei sa il vinzi? are cumva vreun defect?

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 30 Ian 2009, 11:17

nu are nici un defect..a absolut nou -nout , am mai vandut bete pe forum si cei ce au cumparat pot confirma... plus ca sunt de acord cu deschiderea coletului inainte de cumparare. batul asta o sa fie insotit la vanzare de inca vreo 5-6 curand..un tourney trail de 9' ,H. mod-fast , de inca 2 lansete Rapala ( acum am 4 dar pastrez decat 2) si alte 2-3 bete...cum am azis fac ''curatenie'' :lol: :lol:

cibononi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cibononi » 29 Sep 2009, 14:27

asta e batul cel ai ?
CSS-86M-2 ?

Length , Power, Action, Line, Lure
8 Feet,6, Medium, Fast, 8-17, 1/4-1

daca asta e sant interesat sal cumpar,acum pretul lui e de $59.99,care e ultimul tau pret ?
yahoo id cibononi

boogye
senior
senior

Mesaj de boogye » 02 Oct 2009, 16:13

mai e valabil anuntul?

Scrie răspuns