vand shimano clarus 8.6 salmoon steelhead nou-nout
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
vand shimano clarus 8.6 salmoon steelhead nou-nout
vand shimano clarus salmon steelhead de spinn, 8.6'(aprox 2.62) , 8-17 lb, 1/4-1, fast..desi batul e clasat ca fiind medium se comporta mai degraba ca un medium-heavy ( si specificatiile de pe el cam la fel l-ar recomanda). batul este nou-nout, tzipla, cu plasticul si garantia pe el...l-am luat deoarece am experiente placute cu unul care il folosesc frecvent la salau pe lacuri de acumulare dar vreau sa incerc bete noi de la powell si dobyns..deci fac curatenie majora prin bete...pretul este de 400 ron
pt mai multe detalii:0733925345, MP, sevexman@yahoo.com
pt mai multe detalii:0733925345, MP, sevexman@yahoo.com
iti zic eu , marius ....
batul este un fast foarte curat, arunca excelent si greutati mai mici, dar in acelasi timp il poti incarca fara frica cu jig de 28 si un shad de 10-12 cm, adica peste specificatiile lui functionale ...
este destul de senzitiv, comparabil cu seria premier de la st croix, si se comporta f bine in drill ... bine, acu pare moale daca iti da un somn de peste 20 de kile cum am patit eu (pescuind de pe mal ) ..... dar la salai de pana in 3 kile este excelent ...
in alta ordine de idei, un cunoscut a scos somn de 30 de kile cu batul asta din barca, cu fir de 10 lbs si probabil ceva noroc
oricum, batul si-a facut datoria ....
mie imi place mult cum lucra blancu, in clasa lui de putere, si ma gandesc sa-i schimb inelele (ca am rupt un bat de fitze al unui pretin, si am un set de super inele care sta degeaba
)
all in all, un bat super ok ... eu l-am luat totusi mai ieftin nitel
oferta la cabelas, si dolaru 2.2
nu zic cat a iesit , sic !!!
batul este un fast foarte curat, arunca excelent si greutati mai mici, dar in acelasi timp il poti incarca fara frica cu jig de 28 si un shad de 10-12 cm, adica peste specificatiile lui functionale ...
este destul de senzitiv, comparabil cu seria premier de la st croix, si se comporta f bine in drill ... bine, acu pare moale daca iti da un somn de peste 20 de kile cum am patit eu (pescuind de pe mal ) ..... dar la salai de pana in 3 kile este excelent ...
in alta ordine de idei, un cunoscut a scos somn de 30 de kile cu batul asta din barca, cu fir de 10 lbs si probabil ceva noroc

oricum, batul si-a facut datoria ....
mie imi place mult cum lucra blancu, in clasa lui de putere, si ma gandesc sa-i schimb inelele (ca am rupt un bat de fitze al unui pretin, si am un set de super inele care sta degeaba

all in all, un bat super ok ... eu l-am luat totusi mai ieftin nitel

oferta la cabelas, si dolaru 2.2

iti multumesc tony pt raspuns si tie marius pentru interesul aratat. iti zic eu cat costa batul...costa 89.99$ pe cabelas si nu este la reducere...eu am unul care il folosesc de 2 ani si imi place ca in prima zi...pretul afisat de mine este pur si simplu o evaluare a mea personala asupra acestui bat...sunt sigur ca poate ai amici sau prieteni care iti pot face rost de bat..dar daca cumpara unul nou in acest moment nu cred ca vei iesi mai ieftin...diferenta fata de cabelas cred ca ar fi ca il poti avea intr-un timp mai scurt iar eu pot vorbi cu cel ce va livra coletul sa te lase sa il desfaci si sa verifici integritatea batului, sa il verifici de defecte, lovituri sau alte imperfectiuni. cand vine vorba de bete sunt foarte atent la cele mai mici detalii si cred ca oricine da un ban ar trebui sa aiba acest drept- sa vada pe ce da banul si sa probeze batul. am cumparat frecvent si eu prin curier si stiu ce era in sufletul meu inainte sa deschid coletul, mai ales ca majoritatea celor ce livreaza nu sunt de acord. iti multumesc inca o data pentru raspuns tony si sper sa va bucurati de cele mai bune si frumoase ustensile de pescuit. eu sigur asta vreau

seve, nu comentam in nici un fel pretul tau ...
cu paraua la 3.3 pe acolo iese cu adusu in tara cu tot, ca idee ....
eu doar eram multumit ca m i-am luat batul asta care imi place destul de mult , la bani putini, din cauza unei conjuncturi foarte favorabile .....
batul de nou atat iese, cat ceri tu ... in jur de 4 mio ....
cu paraua la 3.3 pe acolo iese cu adusu in tara cu tot, ca idee ....
eu doar eram multumit ca m i-am luat batul asta care imi place destul de mult , la bani putini, din cauza unei conjuncturi foarte favorabile .....

batul de nou atat iese, cat ceri tu ... in jur de 4 mio ....
tony iti multumesc inca o data pentru raspuns si pentru amabilitate...si eu cred ca batul asta era o afacere buna..primul l-am luat la un pret super bun..am prins o reducere in 2006 si l-am luat cu 59$..atunci era 2,8 lei dolarul..dar tot a venit bine....parerea mea e ca merita si la 400 ron daca trebuie... sunt un baiat intelegator si daca vad ca exista seriozitate sunt sigur ca oamenii se pot intelege... 

am uita sa mai zic ceva ...
trebuie retinut faptul ca shimano clarus pentru state, nu are absolut , dar absolut nici o treaba cu ce se vede shimano pe aici in romanica ....
batul asta are finisaje medii, dar ca actiune si cum lucra asa in general,
nu seamana de loc cu shibaurele pt europa ....
asta poate fi comparat cu HS 1021 la stil de lucru , doar ca e mai usurel asa ....
cred ca se vede influenta cumpararii de catre shimano a firmei G loomis.....
trebuie retinut faptul ca shimano clarus pentru state, nu are absolut , dar absolut nici o treaba cu ce se vede shimano pe aici in romanica ....
batul asta are finisaje medii, dar ca actiune si cum lucra asa in general,
nu seamana de loc cu shibaurele pt europa ....
asta poate fi comparat cu HS 1021 la stil de lucru , doar ca e mai usurel asa ....
cred ca se vede influenta cumpararii de catre shimano a firmei G loomis.....
cu siguranta e un bat competitiv altfel nu imi luam 2...mi-a placut foarte mult dar de ceva timp m-a muscat boala betelor dintr-o singura bucata...nici eu nu cred ca as vrea
dar de vina sunt site-urile americane si filmuletele de pe youtube
... pur si simplu fac curatenie in trusa...daca nu gasesc sa il dau poate sa stea foarte bine si in dulap ( mi-am facut si dulap pt bete
)