acu' numai ce am luat un set de alice Colmic
va multumesc mult tuturor pentru osteneala de a ma calauzi prin stufarisul acestui stil de pescuit desi sincer is mai bine dotat la categoria spinning dar degeaba voblere rapala, striking pro, salmo si linguri berti sau fox ca n-am prins nimic:(
iar obletii sarau fara incetare in dunare chiar pe langa mal de stai sa te intrebi pe ei chiar nu-i mananca niciun rapitor?:(
daca ma puteti ajuta si cu spinningul va multesc asijderea din suflet:)
Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri ca pentru un novice
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
- semlecangheorghe
- veteran
Daca erau multi obleti ala poate fi un potential loc de vinatoare pentru rapitor...mai trebuie sa gasesti ora la care maninca.si cu putina insistenta apar si capturile..iordache123 scrie:acu' numai ce am luat un set de alice Colmic
va multumesc mult tuturor pentru osteneala de a ma calauzi prin stufarisul acestui stil de pescuit desi sincer is mai bine dotat la categoria spinning dar degeaba voblere rapala, striking pro, salmo si linguri berti sau fox ca n-am prins nimic:(
iar obletii sarau fara incetare in dunare chiar pe langa mal de stai sa te intrebi pe ei chiar nu-i mananca niciun rapitor?:(
daca ma puteti ajuta si cu spinningul va multesc asijderea din suflet:)
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- junior
Daca imi permiteti as avea o mica remarca domnule Geppetto in legatura cu aranjatul alicelor in cazul in care se doreste o scufundare rapida.
As recomanda ca de pe waggler sa se indeparteze nu 1 ci 2 talere pentru a permite un plumbaj mai greu folosirea unui vartej destul demic sau haideti sa spunem mediu fara nici o alice de plumb langa (folosim vartejul ca si alice de contact pentru a mentine finetea in montura) si grupam celelalte alice intr-un bulk la 30-40 cm mai sus de vartej. In acelasi timp pastram o distanta minima de o lungime de Waggler intre conectoul T si bulk.
Este doar o parere. Nu dati cu pietre.
As recomanda ca de pe waggler sa se indeparteze nu 1 ci 2 talere pentru a permite un plumbaj mai greu folosirea unui vartej destul demic sau haideti sa spunem mediu fara nici o alice de plumb langa (folosim vartejul ca si alice de contact pentru a mentine finetea in montura) si grupam celelalte alice intr-un bulk la 30-40 cm mai sus de vartej. In acelasi timp pastram o distanta minima de o lungime de Waggler intre conectoul T si bulk.
Este doar o parere. Nu dati cu pietre.