stiuca la copca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
stiuca la copca
salutare si an nou fericit tuturor! vreau sa ies la o partida de stiuca la copca si e pentru prima data cand fac asa ceva! vreau sa stiu din experientele voastre, care ar fi adancimea pentru sezonul asta, si ceva sfaturi. ca momeala o sa folosesc carasei luati de la magazin.
Re: stiuca la copca
Din cate stiu eu in aceasta perioada ( rece ) stiuca sta mai jos decat in primavara sau toamna cand iese la apa mica dupa pesti de talie mai mica. Dca ar fi sa pescuiesc eu in locul tau as cauta locuri cu apa mai adanca si cu structuri sau orice sa-i confere un loc bun unde sa se ascunda. Numai bine si ... e doar o parere.
-
- senior
Eu as cauta-o pe langa trestie si papura, chiar si in apa mai mica, stiuca se cam pregateste de bataie. 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
apropo de copca , cam ce grosime trebuie sa aiba gheata , ca sa fie sigura ... sa nu se crapa sub tine 

depinde de greutatea pescarului, eu am fost si pe gheata de 5-6cm dar am doar 60 kg
, parca citisem pe undeva un raport de genu 1cm de gheata pentru fiecare 10 kg 

Nu are nici o legatura raportul asta. Gheata de 15 cm tine o caruta cu cal, treaba vazuta de mine in urma cu foarte mult timp pe Gurbanesti.RAFYYY91 scrie: parca citisem pe undeva un raport de genu 1cm de gheata pentru fiecare 10 kg