Stationar la pastrav de lac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Stationar la pastrav de lac
Pastravul de lac circula, trebuie cautat, cu barca, cu sonarul, cu oscilante, voblere, rotative.... exista totusi si pescuit stationar la pastrav...
Vara asta am prins la Oasa, bucati de 1kg - 1,2 kg, la pestisor...
Stiu ca nu e voie cu momeli naturale, dar, eu cred ca acest stil de pescuit stationar da mai multe sanse pestelui, decat pescuitul din barca, inarmat cu sonar, cu o mie de oscilante, voblere, rotative.... saracu pastrav, unde sa se mai ascunda ?
Vara asta am prins la Oasa, bucati de 1kg - 1,2 kg, la pestisor...
Stiu ca nu e voie cu momeli naturale, dar, eu cred ca acest stil de pescuit stationar da mai multe sanse pestelui, decat pescuitul din barca, inarmat cu sonar, cu o mie de oscilante, voblere, rotative.... saracu pastrav, unde sa se mai ascunda ?
- iulian_bud
- utilizator constant
- wilddanube
- veteran
M-ati pus la zid, pe nedrept eu zic ...
Sunt foarte multi pescari care dau la rame, scorobeti, pestisori, mai nou de cativa ani buni la icre, la fund, la pluta, etc., etc...
Ce anume va ofensat asa tare ? Vorbim de pescuitul sportiv ? Cati dintre voi elibereaza pestele prins ?
Nu cred ca pescuitul cu momeli naturale, este braconaj, cum pomenea nu stiu cine de dinamita, (poate a folosit-o el) ...
Oricum, sunt nou pe forum si imi pare rau daca am suparat pe cineva...
Sunt foarte multi pescari care dau la rame, scorobeti, pestisori, mai nou de cativa ani buni la icre, la fund, la pluta, etc., etc...
Ce anume va ofensat asa tare ? Vorbim de pescuitul sportiv ? Cati dintre voi elibereaza pestele prins ?
Nu cred ca pescuitul cu momeli naturale, este braconaj, cum pomenea nu stiu cine de dinamita, (poate a folosit-o el) ...
Oricum, sunt nou pe forum si imi pare rau daca am suparat pe cineva...
In Franta de ex. pescuitul cu momeli naturale la pastrav e legal. Sau cel putin era acum cativa ani. In La peche erau prezentate tot felul de tehnici de prins pistruiati cu naturale.
Deci acolo nu e braconaj.
Pt. pescuitul sportiv fiecare are definitia lui.
Din pacate, multi pescari care dau la pastrav cu naturale nu prea elibereaza.
Tot din pacate si printre cei care dau cu artificiale sunt care tin tot ce misca.
Cu exceptia celor de pe forum, binenteles
Deci acolo nu e braconaj.
Pt. pescuitul sportiv fiecare are definitia lui.
Din pacate, multi pescari care dau la pastrav cu naturale nu prea elibereaza.
Tot din pacate si printre cei care dau cu artificiale sunt care tin tot ce misca.
Cu exceptia celor de pe forum, binenteles