Somn de record mondial
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Somn de record mondial
Claude Valette, binecunoscut pescar sportiv si ghid de pescuit din zona Mequinenza, impreuna cu un client, au reusit sa prinda pe Ebro un somn de record mondial, cintarit si masurat consorm normelor Federatiei internationale in fata camerelor de televiziune si a unei asistente importante. Fiara a masurat 2,58m si a cintarit 112Kg.
Foto in Galerie Foto - Somn
Foto in Galerie Foto - Somn
Frumos! Si acum una ...deloc pescareasca!
Azi dimineata,cam pe la ora 4, un prieten de al meu care este in Delta, era sa doboare si el ceva record...Cel putin ,cel personal! La buchet de lipitori , a venit un nene mustacios care ,in final, s-a eliberat pe la ora 6,30 dupa ce l-a tras "la deal" cu barca pe amicul meu ceva distanta!
Amicul este un excelent pescar de somn pe Mures , dar ...Dunarea l-a biruit!
Adevarul ca omul a apreciat mustaciosul la o lungime de peste 2 m...Greutatea ...va las pe voi sa o apreciati.
Fir intins!

Azi dimineata,cam pe la ora 4, un prieten de al meu care este in Delta, era sa doboare si el ceva record...Cel putin ,cel personal! La buchet de lipitori , a venit un nene mustacios care ,in final, s-a eliberat pe la ora 6,30 dupa ce l-a tras "la deal" cu barca pe amicul meu ceva distanta!

Adevarul ca omul a apreciat mustaciosul la o lungime de peste 2 m...Greutatea ...va las pe voi sa o apreciati.
Fir intins!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- storm fish
- veteran
si eu am avut unul care m-a invins
.Sigur era cel mai mare prins de mine pana acum, peste 2m(ochiometric).
Dl.Tudor fiind un bun cunoscator al pescuitului pe Ebru ne poate spune cum naibii scot aia asa monstrii ,la ei nu sunt agatatori?
Eu am dat de ei in zone cu multe structuri si radacini si de multe ori nu finalizez.
Anul asta am avut patru rateuri colosale,toti pierduti fie in stabilopozi fie in radacini.

Dl.Tudor fiind un bun cunoscator al pescuitului pe Ebru ne poate spune cum naibii scot aia asa monstrii ,la ei nu sunt agatatori?
Eu am dat de ei in zone cu multe structuri si radacini si de multe ori nu finalizez.
Anul asta am avut patru rateuri colosale,toti pierduti fie in stabilopozi fie in radacini.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....