salaul la stationar si artifciala

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

salaul la stationar si artifciala

Mesaj de alexandru varga » 27 Aug 2006, 14:58

:o salaul cel mai bine lam prins noaptea la pestisor viu si mort cu plumbul pe fund dar cei mai multi la pluta cu starlete. montura la pluta este simpla,pluta 6gr virtej cu agrafa plumb culisant si cirlig nr.6 sau 8.mai nou folosesc un forfac de otel cu cirlig care este matisat direct pe el,ma ajuta mult peste zi unde este si multa stiuca.nu am avut probleme cu montura cu struna,am prins,biban,clean,somn dar mai ales salau.este adevarat ca cel mai mare salau de 3,100gr lam prins la vobler salmo sting de 12cm dar 80% iam prins la pestisor viu sau mort.am si eu o intrebare.supravietuieste avatul in baltile inundabile de linga riurile mari

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Re: salaul la stationar si artifciala

Mesaj de andrei-ovidiu » 15 Sep 2006, 22:16

alexandru varga scrie: :o salaul cel mai bine lam prins noaptea la pestisor viu si mort cu plumbul pe fund dar cei mai multi la pluta cu starlete. montura la pluta este simpla,pluta 6gr virtej cu agrafa plumb culisant si cirlig nr.6 sau 8.mai nou folosesc un forfac de otel cu cirlig care este matisat direct pe el,ma ajuta mult peste zi unde este si multa stiuca.nu am avut probleme cu montura cu struna,am prins,biban,clean,somn dar mai ales salau.este adevarat ca cel mai mare salau de 3,100gr lam prins la vobler salmo sting de 12cm dar 80% iam prins la pestisor viu sau mort.am si eu o intrebare.supravietuieste avatul in baltile inundabile de linga riurile mari

supravietuieste chiar f. bine...un amic a prins un avat de 1,8 kg pe o balta de langa Olt care e full de caras si oblete! :D

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 20 Sep 2006, 22:03

Clar supravietuieste. Stiu si eu niste balti pe langa siret..unde mai ajunge apa din rau..o data la cativa ani cand e crescut mult nivelul..si sint pline de avat 8)

Si sa nu uit balta de la Padureni..are avat..am prins si eu si acum cativa ani s-a prins un avat de vreo 9 kile. Cei ce au fost acolo..stiu ce potential are balta :D
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Sep 2006, 15:19

dream_fishing scrie:Clar supravietuieste. Stiu si eu niste balti pe langa siret..unde mai ajunge apa din rau..o data la cativa ani cand e crescut mult nivelul..si sint pline de avat 8)

Si sa nu uit balta de la Padureni..are avat..am prins si eu si acum cativa ani s-a prins un avat de vreo 9 kile. Cei ce au fost acolo..stiu ce potential are balta :D

ce-ai prins tu, ma? :shock: :twisted: :twisted:
baga foto, repede!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 21 Sep 2006, 16:35

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bai Leba de ce nu lasi omul in pace?

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 21 Sep 2006, 16:41

salaul la stationar si artificiala

desi dau exclusiv la spin , mai bine se prinde la pestisor.
Asta din ce vad eu la fiecare iesire pe Prut.
Pe undeva e si logic, ca pestele ala din apa nu-i chiar complet idiot, iar un shad este ce este, iar pestisorul viu agatat de dorsala este alta mancare de peste!

Pose
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pose » 06 Ian 2007, 12:53

intradevar se prinde mai bine la pestiosor...dar care e senzatia? ca te apuci si mulinezi ca bou si vine la mal si gata;)) si inca o chestie ce'i mai frumosi salai parerea mea s'au luat la voblere mari. asa ca ..

Pose
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pose » 06 Ian 2007, 12:54

si daca tot vrei sa combini intr'un fel momeala aritificeala cu spingu ,,ia frumos o rama mai groasa umflo cu siringa un plumbulet mic..si da'i nene bataie la salai

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

ole

Mesaj de laurentiucat » 05 Mar 2007, 21:49

io asta toamna pe lanseta de spin agatam pestisor viu si-l recuperam usor printre pietrele de pe fund.se mai agata cate un starpazan la kil,cate unu la juma de kil..salvam de la inec 6-7 kile pe zi de-alungul pragului..am inceput sa dau la pestisor cu lanseta de spin dupa ce am pierdut un shad transparent(chinezesc) dar care il "omora "imi venea sa plang cand l-am agatat.da ...c'est la vie toujour parchive.....
Toti pescarii ajung in Rai...

dan popa
senior
senior

Re: salaul la stationar si artifciala

Mesaj de dan popa » 05 Mar 2007, 22:39

alexandru varga scrie: :o salaul cel mai bine lam prins noaptea la pestisor viu si mort cu plumbul pe fund dar cei mai multi la pluta cu starlete. montura la pluta este simpla,pluta 6gr virtej cu agrafa plumb culisant si cirlig nr.6 sau 8.mai nou folosesc un forfac de otel cu cirlig care este matisat direct pe el,ma ajuta mult peste zi unde este si multa stiuca.nu am avut probleme cu montura cu struna,am prins,biban,clean,somn dar mai ales salau.este adevarat ca cel mai mare salau de 3,100gr lam prins la vobler salmo sting de 12cm dar 80% iam prins la pestisor viu sau mort.am si eu o intrebare.supravietuieste avatul in baltile inundabile de linga riurile mari
Avatul intra adesea in baltile inundabile de pe langa rauri(de ex. Siret) ptr. ca acolo se retrag si bancurile de obleti si are ce papa :wink: :wink:

Scrie răspuns