salaul la stationar si artifciala
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- alexandru varga
- utilizator constant
salaul la stationar si artifciala

-
- veteran
Re: salaul la stationar si artifciala
alexandru varga scrie:salaul cel mai bine lam prins noaptea la pestisor viu si mort cu plumbul pe fund dar cei mai multi la pluta cu starlete. montura la pluta este simpla,pluta 6gr virtej cu agrafa plumb culisant si cirlig nr.6 sau 8.mai nou folosesc un forfac de otel cu cirlig care este matisat direct pe el,ma ajuta mult peste zi unde este si multa stiuca.nu am avut probleme cu montura cu struna,am prins,biban,clean,somn dar mai ales salau.este adevarat ca cel mai mare salau de 3,100gr lam prins la vobler salmo sting de 12cm dar 80% iam prins la pestisor viu sau mort.am si eu o intrebare.supravietuieste avatul in baltile inundabile de linga riurile mari
supravietuieste chiar f. bine...un amic a prins un avat de 1,8 kg pe o balta de langa Olt care e full de caras si oblete!

Clar supravietuieste. Stiu si eu niste balti pe langa siret..unde mai ajunge apa din rau..o data la cativa ani cand e crescut mult nivelul..si sint pline de avat
Si sa nu uit balta de la Padureni..are avat..am prins si eu si acum cativa ani s-a prins un avat de vreo 9 kile. Cei ce au fost acolo..stiu ce potential are balta

Si sa nu uit balta de la Padureni..are avat..am prins si eu si acum cativa ani s-a prins un avat de vreo 9 kile. Cei ce au fost acolo..stiu ce potential are balta

https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
dream_fishing scrie:Clar supravietuieste. Stiu si eu niste balti pe langa siret..unde mai ajunge apa din rau..o data la cativa ani cand e crescut mult nivelul..si sint pline de avat![]()
ce-ai prins tu, ma?

baga foto, repede!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- senior
-
- senior
salaul la stationar si artificiala
desi dau exclusiv la spin , mai bine se prinde la pestisor.
Asta din ce vad eu la fiecare iesire pe Prut.
Pe undeva e si logic, ca pestele ala din apa nu-i chiar complet idiot, iar un shad este ce este, iar pestisorul viu agatat de dorsala este alta mancare de peste!
desi dau exclusiv la spin , mai bine se prinde la pestisor.
Asta din ce vad eu la fiecare iesire pe Prut.
Pe undeva e si logic, ca pestele ala din apa nu-i chiar complet idiot, iar un shad este ce este, iar pestisorul viu agatat de dorsala este alta mancare de peste!
-
- utilizator constant
ole
io asta toamna pe lanseta de spin agatam pestisor viu si-l recuperam usor printre pietrele de pe fund.se mai agata cate un starpazan la kil,cate unu la juma de kil..salvam de la inec 6-7 kile pe zi de-alungul pragului..am inceput sa dau la pestisor cu lanseta de spin dupa ce am pierdut un shad transparent(chinezesc) dar care il "omora "imi venea sa plang cand l-am agatat.da ...c'est la vie toujour parchive.....
Toti pescarii ajung in Rai...
Re: salaul la stationar si artifciala
Avatul intra adesea in baltile inundabile de pe langa rauri(de ex. Siret) ptr. ca acolo se retrag si bancurile de obleti si are ce papaalexandru varga scrie:salaul cel mai bine lam prins noaptea la pestisor viu si mort cu plumbul pe fund dar cei mai multi la pluta cu starlete. montura la pluta este simpla,pluta 6gr virtej cu agrafa plumb culisant si cirlig nr.6 sau 8.mai nou folosesc un forfac de otel cu cirlig care este matisat direct pe el,ma ajuta mult peste zi unde este si multa stiuca.nu am avut probleme cu montura cu struna,am prins,biban,clean,somn dar mai ales salau.este adevarat ca cel mai mare salau de 3,100gr lam prins la vobler salmo sting de 12cm dar 80% iam prins la pestisor viu sau mort.am si eu o intrebare.supravietuieste avatul in baltile inundabile de linga riurile mari