Salau la Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
...vrei sa fi mai explicit ? !Florin M scrie:Ba este prohibitie dar mai este si Romania , o tara in care legile sunt facute pt fraieri!!
Smecherii se lauda pe forumuri cu ce capturi fac la rama in prohibitie.
...cine sunt fraierii?...din ce ai scris tu, rezulta ca sunt cei pentru care sunt facute legile
...

Pai s-a exprimat bine Florin. Legile sunt pentru toti...insa se pare ca doar "fraierii" le respecta. Baietii smecheri sunt mai presus de "fraieri", deci pentru nu ei nu se aplica legileold_radu scrie:...vrei sa fi mai explicit ? !Florin M scrie:Ba este prohibitie dar mai este si Romania , o tara in care legile sunt facute pt fraieri!!
...cine sunt fraierii?...din ce ai scris tu, rezulta ca sunt cei pentru care sunt facute legile
...

chiar este prohibitie pana pe 12-14 iun dar sincer merg in fiecare an cand am ocazia si nimeni nu mi-a spus nimic ...bine adevarul este ca ma bazez in caz de ceva pe oarece cunostinte dar cei de la frontiera sunt mai putin interesati sa spun asa .. de unditari ..ei ii cauta indeosebi pe cei cu plase iar ghindarestiul este cea mai mare comuna de lipoveni pe malul dunariiold_radu scrie:...pe Dunare nu este prohibitie ?
- johnnybravo
- Moderator
-
- veteran
Teoria mea este urmatoarea:in romanica noastra legea este ca o bariera.attilaf scrie:Pai s-a exprimat bine Florin. Legile sunt pentru toti...insa se pare ca doar "fraierii" le respecta. Baietii smecheri sunt mai presus de "fraieri", deci pentru nu ei nu se aplica legileold_radu scrie:...vrei sa fi mai explicit ? !Florin M scrie:Ba este prohibitie dar mai este si Romania , o tara in care legile sunt facute pt fraieri!!
..., asadar ei pot da la rama in prohibitie.
Dulaii sar peste ea,cateii trec pe sub ea,iar cei mai multi (oamenii cinstiti ) asteapta sa se ridice.