Recomandare Feeder
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- Rapala Man
- veteran
cred ca nu ai cautat bine daca nu gasesti ce vrei, ce vrei tu chiar este!Ovidiu MS scrie:mersi este o oferta generoasa insa eu caut de fapt doua lansete feeder 3.60m identice extra heavy cam 150gr putere si doua mulinete cu baitrunner de marime 4000-5000...
da cred ca sti

Rapala worlds favorite fishing lure
- Rapala Man
- veteran
vezi ca au aparut anu asta in catalogul de la shimano feeder joy, e fibra cu carbon (undeva la milion pe fishline),potzi incerca sa te uitzi si la astea mai ales ca is date la suta de gr putere, dar dupa cum le-am vazut in poze duc si mai mult ptr suta si cinzeci de gr care vrei tu, si zic ca is aceptabile la pretzu asta,am vrut sa imi cumpar dar au intervenit alte bube si le las pe alta data,adevaru e ca is mai grele(250-360gr) ca si alte modele dar nu te plimbi cu ele in mana pe malul apeiOvidiu MS scrie:dar am un buget limitat,saptamana viitoare am drum prin oradea si vreau sa vad niste bete si mulinete spro.Am inteles ca spro are un magazin undeva in oradea!
- bogdansalk
- junior
Re: Recomandare Feeder
am si eu o intrebare:
Pt ce au mai aparut suportii speciali pt feeder?Cei cu tuburile de plastic sau fluture cum ii mai zice)...ce avantaje au fata de cei cu care dam de mici copii(tip U).
Pt ce au mai aparut suportii speciali pt feeder?Cei cu tuburile de plastic sau fluture cum ii mai zice)...ce avantaje au fata de cei cu care dam de mici copii(tip U).
sa vad romanul cum elibereaza pestii sub dimensiunile legale
Re: Recomandare Feeder
@ oviudiu
salut ,daca vrei iti la numarul meu si cand mergi spre oradea poti trece pe la mine sa vezi feedere shimano ,maver, spro, preston
sa iti faci o parere ,iar daca vrei orice sfat te pot ajuta eu!
numai bine si fire intinse!
salut ,daca vrei iti la numarul meu si cand mergi spre oradea poti trece pe la mine sa vezi feedere shimano ,maver, spro, preston
sa iti faci o parere ,iar daca vrei orice sfat te pot ajuta eu!
numai bine si fire intinse!