Raul Buzau...intre mit si realitate!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Dornea Ionut
- senior
Si prin Prahova este cam la fel... Pacat de frumusetile astea in care unii nu vad decat bani!!!!
AUDE CINEVA?
AUDE CINEVA?
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

Se aude bine de tot Ionutz, numa' ca, vorba lu' Sebi. Si mai e o vorba care se potriveshte cu ce zici tu: Cainii latra, ursii trece!
Pescuieste careva pe Ialomitza? Sa fie clean? Sa nu fie? Veneam azi de la Bucureni, spre Buzau, my hometown. Trecand podul peste raul Ialomitza care acum 2 ani era cat p'aci sa ma ia de pe sosea cu masina cu tot (inundatiile tragice din zona Movilita), am observat ca e limpede si visam cu ochii deschisi la un spinning pe raul respectiv.
Pescuieste careva pe Ialomitza? Sa fie clean? Sa nu fie? Veneam azi de la Bucureni, spre Buzau, my hometown. Trecand podul peste raul Ialomitza care acum 2 ani era cat p'aci sa ma ia de pe sosea cu masina cu tot (inundatiile tragice din zona Movilita), am observat ca e limpede si visam cu ochii deschisi la un spinning pe raul respectiv.
Bate apa cat e calda!
- Dornea Ionut
- senior
Cristinel, prin Prahova Ialomita are clean. Sunt cateva locuri pe care trebue sa le stii. Si cica ar fi clean frumos... zic unii. Eu unul personal nu am fost, doar am auzit...

Sal'tare!
Vremea se pare ca va fi ok. Poate dam o raita pe Ialomitza. Daca vre-un tovaras de-al nostru de suferintza ne poate da un indiciu cat de mic in legatura cu locurile de pe Ialomitza, that would be highly appreciated. Daca nu,.....gasim noi o cale. NUmai sa nu inceapa ploile ca Ialomitza aia se umfla ca la balamuc....nu stiti prin ce am trecut cu ocazia inundatiilor de la Movilitza.
Vremea se pare ca va fi ok. Poate dam o raita pe Ialomitza. Daca vre-un tovaras de-al nostru de suferintza ne poate da un indiciu cat de mic in legatura cu locurile de pe Ialomitza, that would be highly appreciated. Daca nu,.....gasim noi o cale. NUmai sa nu inceapa ploile ca Ialomitza aia se umfla ca la balamuc....nu stiti prin ce am trecut cu ocazia inundatiilor de la Movilitza.
Bate apa cat e calda!
- Dornea Ionut
- senior
Chiar planificasem o partida....