rama neagra,coropisnita,carasel,viermusi

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 24 Feb 2006, 10:53

incearca niste viermusi firetiger :wink: ar trebui sa ai reziltate bune pe ape tulburi :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 24 Feb 2006, 10:57

Adi_ scrie:incearca niste viermusi firetiger :wink: ar trebui sa ai reziltate bune pe ape tulburi :lol:
Eu chiar nu glumeam cand am zis de vopsea galus.... Pe vremea cand ii achizitionam singur si eu, puneam in malaiul in care-i tineam putina vopsea galus (galbena sau rosie) si intr-o zi-doua capatau nuanta de rosu sau galben...
Nu am incercat cu verde, rosu si negru de-odata sa vad daca ies firetiger ;)

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 24 Feb 2006, 11:50

costica_fishing scrie:ca tara.....nici viermi nu mai suntem in stare sa facem!
Faza e chiar simpatica....: pentru a putea sa faci crescatorie de viermi(cu acte) si sa functionezi legal iti trbuie autorizatie sanitar-veterinara. Iar la noi cam greu iti da cineva autorizatie pe viermi... :)
Spining....Prea bun ca sa fie light...

littlefish
junior
junior

re

Mesaj de littlefish » 24 Feb 2006, 23:46

Mie mi-au iesit niste viermusi grozavi, intr-un borcanel unde imi ramansesera cateva coropisnite moarte prin deces :)) de care am uitat sa le scot si sa le arunc. Peste cateva zile se simtea un miros naspa din directia recipientului respectiv...putrezisera coropisnitele si facusera viermi...da seriosi, mari...campioni fata de aia din comert de la magazinele de profil. Cred ca cei mai buni sunt cei ''home made'', dar cu conditia sa stai la curte.
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Feb 2006, 08:31

Din experienta mea... limitata.... cei mai buni viermusi cu care am dat au fost cei din gunoi de la iepuri sau porci...
Sunt niste viermusi micuti (aproape jumatate din cei ce se gasesc in comert), au o tenta de galben-inchis si sunt tari(ceea ce conteaza cel mai mult)
Sunt exceptionali pentru pescuit la mreana sau/si scobar, sau de facut buchet.

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 25 Feb 2006, 10:26

Exista si in Ro crescatorii (de fapt cel putin una) de viermi profesioniste. Am un prieten care se ocupa de epurarea apelor reziduale si a fost la o asemenea fabrica pe langa Ploiesti (parca) pt a discuta o eventuala colaborare.

leonb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de leonb » 25 Feb 2006, 18:26

pt stoica stefan : oua, ok, dar fiert sau crud? daca mai poti afla...

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 25 Feb 2006, 18:34

scuze ca ma bag, dar mie mi s-au facut viermi in ouale de pasti :roll: deci oul trebe sa fie fiert.

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 27 Feb 2006, 19:12

Salut!Poi intentionat sau facut (adica tu ai vrut si urmarit ....)sau accidental?????? :lol:

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 27 Feb 2006, 19:39

pai faza o fost ca am primit niste oua de pasti ff frumos colorate si m-am tot jucat io cu ele cat m-am, jucat pana ce 2 sau 3 s-or spart. da mi-o fo mila sa le arunc si le-am pus in vitrina la mine in camera :lol: :lol:
dupa aia iti dai si tu seama ce so intamplat mai departe si ce minunat o fost cand am vazut cum mi se plimbau viemisorii prin vitrina :lol: :lol:
tata inca nu stie :twisted:

oricum stai linistit, aveam 8 sau 9 ani. acuma am 15 :D
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073

Scrie răspuns