propunere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
propunere
ce ati zice de un mic concurs?
obiectiv...clean
cel mai mare clean prins de la inceputul sezonului pina in noiembrie.
fotografiat si cel putin un martor. postat pe forum.
eventual si un mic premiu.
obiectiv...clean
De ce neaparat la clean ?
Nu cumva
stii tu ... ceva (locuri) ?????
Cred ca ar merge si la alte specii.
Pina la premii insa cred ca e un drum ceva mai lung ...
N-o lua insa ca pe un refuz. Nu am nimic impotriva unei astfel de actiuni ... si nici nu vad cum as putea-o sprijini.
Daca tot vreti sa ne concuram, ce ati spune de un "top rushinica"?
Cu poze luate din galeria foto.
(Eu inca nu stiu cu cine as vota, insa am vazut citeva poze cu capturi "impinse" in obiectivul aparatului foto ... care merita toata atentia
)

Cred ca ar merge si la alte specii.
Pina la premii insa cred ca e un drum ceva mai lung ...
N-o lua insa ca pe un refuz. Nu am nimic impotriva unei astfel de actiuni ... si nici nu vad cum as putea-o sprijini.
Daca tot vreti sa ne concuram, ce ati spune de un "top rushinica"?
Cu poze luate din galeria foto.
(Eu inca nu stiu cu cine as vota, insa am vazut citeva poze cu capturi "impinse" in obiectivul aparatului foto ... care merita toata atentia

Re: propunere
M-as bagagemba111 scrie:ce ati zice de un mic concurs?
obiectiv...clean

cat despre premiu.. sa raman pentru altii... competitia in sine ar fi frumoasa
Dar hai sa lungim un pic perioada pana la sfarsitul anului. Ce zici?

Re: propunere
nu cumva ai prins deja un animal cu care ai putea castiga concursul?gemba111 scrie:ce ati zice de un mic concurs?
obiectiv...clean

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Idee buna.Am in palmares deja un clean de 2 kile, numa ca n-a iesit poza
si nu se vede nimic. Asta era cel mai mare clean prins de mine si nu pot s-o dovedesc, din pacate.
Dar daca vrei, sambata mergem la un peste si daca prind ceva, s-ar putea sa ma bag in concurs.
Apropo, unde umbli la clean pe Mures??
Eu cleanul de 2 kile am prins la Sangeorgiu de Mures, unde am mai prins 2 cleni, unul de 1,7 kg si celalalt de 1,3kg, mai sus de Cariera nr.2

Dar daca vrei, sambata mergem la un peste si daca prind ceva, s-ar putea sa ma bag in concurs.
Eu cleanul de 2 kile am prins la Sangeorgiu de Mures, unde am mai prins 2 cleni, unul de 1,7 kg si celalalt de 1,3kg, mai sus de Cariera nr.2
am ales cleanul pentru ca este un peste comun care se gaseste aproape in toate apele curgatoare, asa nu ar fi nimeni dezavantajat.,cum ca salau la noi nu este stiuca iarasi si asa mai departe.
in legatura cu premiul am propus numai pentru a fi mai interesant. nu ma gindesc la ceva extravagant. de exemplu,la sfirsitul concursului fiecare participant ar trimite cistigatorului un wobler mai de marca..
sigur perioada se poate prelungi pina la sfirsitul anului.
adilucu din pacate anul acesta inca nu am fost la pescuit, asa ca inca nu am nici o captura dar sper.
apropo stie cineva recordul la clean anul trecut?
in legatura cu premiul am propus numai pentru a fi mai interesant. nu ma gindesc la ceva extravagant. de exemplu,la sfirsitul concursului fiecare participant ar trimite cistigatorului un wobler mai de marca..
sigur perioada se poate prelungi pina la sfirsitul anului.
adilucu din pacate anul acesta inca nu am fost la pescuit, asa ca inca nu am nici o captura dar sper.
apropo stie cineva recordul la clean anul trecut?
sal vectrexVectrex94 scrie:Idee buna.Am in palmares deja un clean de 2 kile, numa ca n-a iesit pozasi nu se vede nimic. Asta era cel mai mare clean prins de mine si nu pot s-o dovedesc, din pacate.
la clean dau in mai multe locuri , dar zona preferata este de la cristesti la moreni.. anul trecut a fost mai slab dar inainte am avut capturi superbe. si zona sg de mures este buna, am pescuit si acolo.
inca nu ma duc la peste pina nu se stabileste debitul. acum doua zile m-am speriat cind am vazut muresul, asa ca mai astept. poate o sa stabilim o partida in sezon.