platica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
-
- utilizator nou
@fly-er
la feeder ai incercat?
pe dunare teoretic ar trebui sa mearga si mai ales la bucati mai mari ca nu cred ca nu sunt...
@bogdan_alex : pt. mine de ex. dupa spining pescuitul de finete e pe locul 2 si imi place mult; ai activitate mai tot timpul, tre sa te concentrezi,etc. si uneori intra si bucati mai mari mai ales la scobar,mreana,si altele
la feeder ai incercat?
pe dunare teoretic ar trebui sa mearga si mai ales la bucati mai mari ca nu cred ca nu sunt...
@bogdan_alex : pt. mine de ex. dupa spining pescuitul de finete e pe locul 2 si imi place mult; ai activitate mai tot timpul, tre sa te concentrezi,etc. si uneori intra si bucati mai mari mai ales la scobar,mreana,si altele
Daca vrei sa prinzi platica eu ti-as recomanda lacul Sarulesti.Acolo este din abundenta si nu e greu deloc sa prinzi.Sunt bucati si la kil si peste.Montura nu trebuie sa fie complicata.Pe un bat de la 5m in sus,fir de 14-16,pluta de 1g-2g,carlig nr.10-12.Daca ai carlig nr.12 poti sa dai la viermus,daca ai nr.10 incearca la o rama.Nada-profi mix alb e de ajuns.Platica nu ii pretentioasa deloc si cand ai dat de una...vine tot bancul.