pescuitul salaului la fund
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuitul salaui la fund
carlig de 1/o cu coada lunga,carligul il bag la 2/3 din pestisor de la cap spre coada la al 3 solz de la partea de sus avand grija sa nu ating coloana.
-
- utilizator nou
pescuitul salaui la fund
Dragi pescari haideti sa scriem aici despre cum merge pescuitul la baltile din Dobrogea si chiar la Marea Neagra.
- johnnybravo
- Moderator
sau nu
deschide te rog un subiect pe tema ce te intereseaza
merci
deschide te rog un subiect pe tema ce te intereseaza
merci
@ cristinel33 : un model bun pt salau la pestisor viu/bucatica de peste/nisiparnita ...... Gamakatsu F314 sau Drennan Crystal nr. 2 ......... Ca si marimi, eu folosesc nr. 1 - 2 - 4 ....Depinde de situatie... In general pe 2 lansete am montura cu nr.1 si pe alte 2 am montura cu nr. 2 sau nr. 4

< º))))><
- cristinel33
- utilizator constant
Cu placere Cristinel.
Eu ti-am spus ce folosesc eu, restul fiecare cu alegerile, preferintele si secretele lor.......... Cu siguranta or fi si altele mai bune sau mai proaste...... Dar fiecare foloseste ce stie si ce ii place

Eu ti-am spus ce folosesc eu, restul fiecare cu alegerile, preferintele si secretele lor.......... Cu siguranta or fi si altele mai bune sau mai proaste...... Dar fiecare foloseste ce stie si ce ii place

< º))))><
-
- utilizator constant
Plumb culisant sau fix?
Pe apa curgatoare eu pun culisant, pe balta fix.ROCKI92002 scrie:Plumb culisant sau fix?

Merge plumb fix si pe curgatoare...Plumb (plat) de 30-50 grame la capatul monturii, un singur carlig cu tija lunga la circa 50 cm de plumb si un oblete (viu) prins in carlig pe sub inotatoarea dorsala. Montura asta am folosit-o pe Canalul Dunavat in urma cu 2 ani si mi-a adus cativa salai printre care unul la aproximativ 3,5 kg, chiar si vreo 2 avati...asta dupa ce am dat degeaba cu naluci de tot felul de mi-a sarit mana din incheietura...