pescuitul cu broscuta si pestisor la clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pescuitul cu broscuta si pestisor la clean
Intradevar pescuitul cu broscuta e foarte eficace,dar o sa va dau o metoda care sigur nu o sa va dezamageasca niciodata indiferent de anotimp.Incercati sa dati pentru pescuitul la clean cu mat de pui sau gaina,sau ciormag,sunt sigur ca o sa aveti capturi pe masura!!
cam atat pentru azi .Va doresc fir intins!!!!!!!!!!!!!!!! RAUL

-
- veteran
Re: pescuitul cu broscuta si pestisor la clean
Cata cruzime dom'le! Nu ti-e mila de biata gaina? Eu nici nu stiu de unde as putea gasi matele fara sa fiu nevoit sa masacrez pasarea...raul1980 scrie:Intradevar pescuitul cu broscuta e foarte eficace,dar o sa va dau o metoda care sigur nu o sa va dezamageasca niciodata indiferent de anotimp.Incercati sa dati pentru pescuitul la clean cu mat de pui sau gaina,sau ciormag,sunt sigur ca o sa aveti capturi pe masura!!cam atat pentru azi .Va doresc fir intins!!!!!!!!!!!!!!!! RAUL

matze
dar de unde faci rost de matzele de pui?
Re: matze
...iti spune ceva , "puiul Floresti" ?lee lee scrie:dar de unde faci rost de matzele de pui?
...cred ca de acolo poti lua cu sacu'

-
- veteran
Broscutza fermecata...era de fapt printesa apelor transformata de zana cea rea in batracian!alinuu scrie:Sincer, am tot citit raspunsurile si asteptam sa ajung la momentul in care se vorbeste despre broscuta......