Buna ziua.
Luna viitoare voi merge la mare in zona statiunii Saturn.
M-ar interesa daca este o zona buna de pescuit si eventual sfaturi pentru pescuitul la rapitor.
Nu voi avea barca ...
pescuit zona Saturn
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit zona Saturn
Pfff nu prea ai unde sa pescuiesti la rapitor. Pt stationar sa te distrezi la un carasel, merge in lacul dintre Saturn si Mangalia. Poti incerca sa faci si o plimbare pana la far in Mangalia si sa incerci la chefal. Eu am prins dar acu vreo 5 ani. Ar mai fi Limanul la iesire din Mangalia spre Limanu, dar nu stiu ce poti prinde acolo ca nu am pescuit niciodata.
spinning la scobar
Pescuit Saturn - guvid
Am fost la pescuit la Saturn pe dig ( vezi google map 43.830061, 28.592970 )
Orele de pescuit nu au fost tocmai potrivite din motive bine intemeiate dimineata dupa ora 09 si seara dupa 16 pana maxim 19.
Momeala - carne de scoica de pe dig.
Captura foarte slaba - cativa guvizi max 15 cm prinsi la max 3 m de dig.
Incercarile la o distanta mai mare fara rezultat ... si guvizi cauta scoica acolo unde se sparge adica pe langa dig.
In concluzie ce am vazut pe acolo , daca te trezesti dimineata ai toate sansele sa prinzi guvizi. Ceilalti pescari nu prea au avut capturi desi am vazut tot felul de scule.
Alte posibilitati de pescuit nu am gasit , nu am vazut nici o posibilitate de pescuit in larg.
In concluzie mie ca incepator a fost ok.
Orele de pescuit nu au fost tocmai potrivite din motive bine intemeiate dimineata dupa ora 09 si seara dupa 16 pana maxim 19.
Momeala - carne de scoica de pe dig.
Captura foarte slaba - cativa guvizi max 15 cm prinsi la max 3 m de dig.
Incercarile la o distanta mai mare fara rezultat ... si guvizi cauta scoica acolo unde se sparge adica pe langa dig.
In concluzie ce am vazut pe acolo , daca te trezesti dimineata ai toate sansele sa prinzi guvizi. Ceilalti pescari nu prea au avut capturi desi am vazut tot felul de scule.
Alte posibilitati de pescuit nu am gasit , nu am vazut nici o posibilitate de pescuit in larg.
In concluzie mie ca incepator a fost ok.