pescuit pe Belis
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit pe Belis
de ce intra bibanul la pestisor si nu intra cleanul la pescuitul la pluta sau fund pe lacul Belis?anul trecut am pescuit pe coada lacului de vreo 5-6 ori la pestisori(k broscute nu prea am avut) si foarte putini cleni am luat.sa fie montura de vina,sa fie vorba k bibanul s-a raspandit intr-un ritm alarmant si-s mai putini cleni sau sa fie vorba de momeala?
- Rapala Man
- veteran
- Bodea Andrei
- utilizator nou
lele poate ca bibanul e prea hamesit si haleste tot inaintea cleanului cand vine vorba de pestisor,poate nu te-ai gandit,oricum sansele sa prinzi clean la pestisor de pe Belis sau Tarnita sunt fff mici.pescuieste si tu cu ce au spus ceilalti de pe forum.
O posibilitate ca sa prinzi clean la pestisor e sa-l folosesti pe post de vobler eu asa am avut ceva rezultate pe Tarnita
O posibilitate ca sa prinzi clean la pestisor e sa-l folosesti pe post de vobler eu asa am avut ceva rezultate pe Tarnita
Zambetul este a-l 2-lea lucru frumos pe care il face o femeie cu buzele!
:)
In cautarea cleanului, la stationar, mi se pare eficienta in orice ape (lacuri/rauri/acumulari) montura "SMOTOCEL". 2 carlige numarul 8 cu tija lunga si deasupra fiecarui carlig legate 4-5 bucati de lana rosie (cu lungimea de 3-4 cm) + momeala corespunzatoare perioadei in care pescuit. CELE MAI FRUMOASE REZULTATE, LE-AM AVUT ASA, CAND IN CARLIG FOLOSEAM GANDACUL DE COLORADO, VIESPELE si LACUSTA.
Monturi fine. FIR 0,14 mm - 0,10 mm.
Monturi fine. FIR 0,14 mm - 0,10 mm.
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
- lucutabogdan
- utilizator constant
Re: pescuit pe Belis
Salut,lee lee scrie:de ce intra bibanul la pestisor si nu intra cleanul la pescuitul la pluta sau fund pe lacul Belis?anul trecut am pescuit pe coada lacului de vreo 5-6 ori la pestisori(k broscute nu prea am avut) si foarte putini cleni am luat.sa fie montura de vina,sa fie vorba k bibanul s-a raspandit intr-un ritm alarmant si-s mai putini cleni sau sa fie vorba de momeala?
Raspuns simplu; intra biban deoarece e pliiiin de ei...
Fir intins !