pescuit la caras viu la stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
...Cu peste viu...mergi la magazin..carasei cit puta la furnica,sau nu sint deloc...Buun,iei niste viermusi ,nada,un tun, o linie fina..etc..sau iei un ridicator..Ajungi pe mal..nadesti..obletii nu vor sa traga ,tu vrei carasel,ori platicute ori rosioara...si ei nu vor ..si pace.Trebuie sa te multumesti cu un porcusor.,ori reginuta.Ah ,zici,lasa ca pun ridicatorul..pina il montezi..ah ,piinea am uitat-o acasa,nu-i bai pun nada...zis si facut.Incerci unloc ,nimic...mai incerci unul...Zici ca lasi ridicatorul mai mult si te intorci la locul unde este bagata varga..stupoare ..neste sobolani dolofani tocamai se ospateaza printre viermusii imprastiati pe jos...La naiba,cit costa un shad??Si atunci cum este mai comod??Cit timp pierzi cu procurarea momelii vii si tinerea ei in siguranta???Basca faptul ca un shad nu se uita cu ochii aia rotunzi,cind ii infigi cirligul in spinare....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- sorin_sorin
- utilizator constant
comod in sensul ca nu trebuie sa procuri pestii vii(sau sa-i prinzi in apa in care dai dupa stiuca),sa mai cari dupa tine bidonul (sau bidoanele cu pesti vii...),nu trebuie sa mai faci cine stie ce montura etc.grizzly scrie:eu as fi de acord cu faptul ca se prinde mai mult la montura cu peste viu decat la artificiale. si asta ar fi valabil si la somn, biban, salau... nu inteleg totusi cum e mai comod sa dai la artificiale decat cu pestele viu.
cu artificiale e mai simplu - struna de 20cm +1 agrafa+1artificiala
cateva oscilante,rotative,platice,voblere, iti incap intr-o cutie 25/25cm pe care apoi o bagi intr-un rucsac.
la asta m-am referit cand am spus comod.
te-as contrazice aici mai ales la biban si salau....grizzly scrie:eu as fi de acord cu faptul ca se prinde mai mult la montura cu peste viu decat la artificiale. si asta ar fi valabil si la somn, biban, salau... nu inteleg totusi cum e mai comod sa dai la artificiale decat cu pestele viu.
intr-adevar,intr-o situatie in care pestele nu e motivat in hranire,ai sanse mai mari sa prinzi 2-3 bucati la viu....
dar as vrea sa vad cum tii pasul cand mananca cu adevarat pestele si prinzi la spin intr-o zi sute de salai sau bibani

unde, unde?adrignat scrie:grizzly scrie: si prinzi la spin intr-o zi sute de salai sau bibani

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro